Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret vratara

Livaković se družio s legendarnim J. Cesarom

03.01.2020.
u 16:45

Prvi golman Hrvatske i Dinama Dominik Livaković posjetio je Englesku kako bi uživo gledao dvoboj Arsenala i Manchester Uniteda (2:0) preksinoć u Londonu

Uoči početka zimskih priprema mnogi igrači Dinama odmaraju u toplijim krajevima, no neki su se odlučili za kišni London.

Prvi golman Hrvatske i Dinama Dominik Livaković posjetio je Englesku kako bi uživo gledao dvoboj Arsenala i Manchester Uniteda (2:0) preksinoć u Londonu.

>> Pogledajte galeriju: Livaković rasplakao Dedu

1/14

Na stadionu Emirates naletio je na golmansku legendu Julija Cesara, nekadašnjeg vratara brazilske reprezentacije, Intera, Benfice, Flamenga, Chieva, QPR-a i Toronta.

Možda je Livi dobio i pokoji savjet od vratara koji je osvojio Ligu prvaka i pet puta Serie A s Interom, dok je s Brazilom osvojio Copa Americu te dvaput Kup konfederacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije