Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVIO SE PROBLEM

Španjolci otkrivaju: Barcelona je Olmu zamjerila jednu stvar, to joj nije dobro sjelo!

Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.01.2020.
u 12:58

Barceloni nisu dobro sjeli Olmovi medijski istupi. Španjolac je govorio da se želi vratiti u Barcelonu, odakle je došao u Dinamo, a spominjao je i ponudu.

Da je Barcelona poslala ponudu za Danija Olma, potvrdio je jedan od njegovih zastupnika Andy Bara, a svi su španjolski mediji također o tome pisali.

El Mundo Deportivo sada piše da je katalonski klub demantirao da je ponuda poslana, no da interes za Dinamova veznjaka itekako postoji. No, ima jedan problem.

Naime, kako piše ovaj katalonski sportski dnevnik, Barceloni nisu dobro sjeli Olmovi medijski istupi. Španjolac je govorio da se želi vratiti u Barcelonu odakle je došao u Dinamo, a spominjao je i ponudu.

– Sretan sam što su glasine pretvorene u konkretnu ponudu. Vratio bih se kući, šest godina proveo sam u Barceloni – rekao je Olmo ovih dana.

U članku El Mundo Deportiva to su komentirali riječima: "Na Camp Nou više vole diskreciju."

Isti izvor navodi i da će Barcelona po Olma krenuti na ljeto, a očekuje se da će imati brojnu konkurenciju u ostalim europskim velikanima. Spominje se iznos odštete od 40 milijuna eura. Napominje se i da je Olmo u intervjuu  El Paisu rekao da u ugovoru nema odštetnu klauzulu već će svota biti onakva kako se klubovi dogovore.


 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
15:40 03.01.2020.

Kakve gluposti, svi su pisali i govorili. Zamislite, rekao je da se želi vratiti u Barcelonu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije