Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA SITUACIJA

Livaković definitivno odlazi iz Turske? 'Nož je došao do kosti. Spremni smo na drastične poteze'

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
29.03.2024.
u 20:51

Fenerbahče se trenutno s Galatasarayem boli za naslov prvaka Turske, ali već su najavili drastičan potez prema kojem bi napustili Superligu i pridružili se nekom prvenstvu iz zapadne Europe.

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković postao je žrtva navijačkih nereda nakon utakmice Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3). Golman vatrenih prvo je nepoznatim predmetom pogođen u glavu, a onda ga je huligan s leđa udario šakom dok je Livaković bježao prema svlačionici. Podsjetimo, prema pisanju turskih medija Livaković je navodno poslije utakmice rekao kako će napustiti istanbulskog velikana, ali su ga trener i suigrači uspjeli nagovoriti da se predomisli. Međutim, u Feneru i daje vlada bojazan da bi mogao otići iz kluba zbog incidenta. 

GALERIJA 'Uplakani Livaković tresao se od bijesa i zagrlio me'

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
1/5

Fenerbahče se trenutno s Galatasarayem boli za naslov prvaka Turske, ali već su najavili drastičan potez prema kojem bi napustili Superligu i pridružili se nekom prvenstvu iz zapadne Europe. Kao potencijalne države, spominjale su se Italije, Francuska, Belgija te Nizozemska.

- Vrijeme je da cijeloj Turskoj pokažemo da je dosta. Nož je došao do kosti i zarezao, samo što nije otkinuo nogu. Dvije su opcije koje imamo. Prva je ne čini ništa, a ta je i najgora, ako mene pitate. Postoji i ekstremna opcija, a to je istupanje iz lige. Čelnici kluba će se sastati u utorak da donesemo odluku o tome što dalje - izjavio je predsjednik Fenera Ali Koc.

VEZANI ČLANCI:

- Nemojte misliti da ćemo odluku donijeti vođeni emocijama. Zajedno ćemo kroz razgovor donijeti pravu odluku. Nije jasno što ćemo učiniti, ali sigurno nećemo samo sjediti. Nadam se da će 2. travnja biti prekretnica ne samo za Fenerbahce, nego i za turski nogomet - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije