Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Leko: Tužno je da nas u Grčkoj čuva tri kordona policije. Sve je otišlo u krivom smjeru

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.08.2023.
u 19:21

Nogometaši Hajduka imaju težak zadatak da na gostujućem terenu izbace PAOK, sigurno ih očekuje paklena atmosfera

Nogometaši Hajduka sutra od 19.30 sati igraju uzvratni susret 3. pretkola Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a u Solunu. Prva utakmica na Poljudu završila je bez pobjednika i pogodaka pa će bijeli imati vrlo težak zadatak da izbore play-off gdje ih čekaju Rosenborg ili Hearts. 

- Analizirali smo prvu utakmicu. Svaka utakmica ima svoju priču. Dali smo sve od sebe, igrali smo dobar nogomet protiv stabilnog protivnika. Mogu biti zadovoljan, a rezultat je mogao biti i bolji. Znali smo da nas čeka zahtjevnih 180 minuta, ali imamo aktivan rezultat. Moramo pobijediti u Solunu kako bismo prošli, što nije lako.. Očekujem agresivan PAOK, ali imamo i mi svoje kvalitete - rekao je Leko. 

- Sastav nisam nikad objavio, ali neće biti prevelikih iznenađenja. Protiv Belupa smo naučili dvije lekcije. Prva je da imamo kvalitete i da možemo pobijediti svakoga, a druga je da u nogometu moraš biti full-gas. Kada pomisliš da si prelijep i prezgodan to tako ne ide. Sigurno smo izašli pametniji iz te utakmice. 

VEZANI ČLANCI:

- Pomaže što sam radio u PAOK-u. Kad si radio negdje, poznaješ ljude i narod. U momčadi imam puno igrača koji su igrali u Grčkoj. Bit će vruće, puno intenziteta i strasti, ali naviknuti smo na to i kod kuće Jako se veselimo utakmici, ovo je situacija za velike i hrabre momčadi. Na kraju se sve svodi na 11 protiv 11 i tko će pobijediti na terenu - kazao je trener Hajduka i zaključio:

- S ljudske strane, tužno je da nas čuvaju tri kordona policije. Ali tako je i u Hrvatskoj. Ideš igrati, a oko tebe 50 policajaca. To nije lijepo, otišlo je u tužnom smjeru. Sport bi trebao biti takav da mogu doći navijači obje momčadi, da poslije jedni slave, a drugi tuguju. Unatoč svemu tome, pokušavamo se maksimalno koncentrirati na utakmicu.

Komentara 1

Avatar mr.HIMARS
mr.HIMARS
11:04 17.08.2023.

možda da se zapitaš koliko i vi sami imate prste u tome "što je sve otišlo u krivom smjeru"? sjeti se samo svojih nedavnih ispada na utakmici ili prijašnjih ispada livaje....dolijevate benzin na vatru pa se onda čudite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije