Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KRANJČAR Veznjak Portsmoutha ne razmišlja o eventualnom transferu u siječnju

Kranjčar: Sele me po klubovima od kada sam imao 17 godina

15.12.2008.
u 16:04

Siječanjski prijelazni rok sve je bliže, a ako se uzme u obzir kako dosta velikih momčadi, čije igre u prvom dijelu sezonu nisu bile na očekivanom nivou, traže svježu krv, nije teško zaključiti kako će veliki broj onih koji su zadovoljili ukuse skauta promijeniti klub, ili barem postati dio velikih pregovora.

Bilo bi glupo sada razmišljati o transferu
Među njima je sigurno i Niko Kranjčar, koji, izuzmemo li posljednju utakmicu u kojoj se baš i nije istaknuo, igra odlično u dresu Portsmoutha i na meti je nekolicine većih klubova. Menadžer Tony Adams ne želi ga prodati, a i sam Niko je za Portsmouth news izjavio kako ne želi napustiti klub.

- Najvažnije za mene u ovom trenutku je ostati zdrav. Nije me bilo tri mjeseca i bilo bi jako glupo od mene sada razmišljati o nekakvom transferu. Glasine o mojim transferima su prisutne još od kad sam imao 17 godina i povezivan sam s vjerojatno svim klubovima koji postoje, tako da zaista ne želim razmišljati o tome u ovom trenutku - kazao je Niko.

Za očekivati je kako će Niko na Fratton Parku ostati do kraja sezone, a nakon toga će se krenuti u nove procjene što je i kako najbolje za njegovu karijeru. Sve su glasnije priče o prodaji kluba, a dođe li do toga, niti jedan igrač neće moći reći kako ima zagarantirano mjesto u prvoj momčadi.

- Ne znam što donosi budućnost, što bude bit će. Sretan sam što igram za premierligaški klub koji se svake sezone bori za Europu. Siječanjski prijelazni rok mogao bi još jednom dokazati visoke klupske ambicije, ali smatram kako nije u redu sada govoriti o tome. Naravno da ćemo svi na vrijeme saznati ako nas klub odluči prodati, ali čemu sada razmišljati o tome?

Klub na prodaju nije razlog za brigu
Niko se ne zamara niti razmišljanjima o novom vlasniku kluba, dođe li već ove sezone do prodaje kluba.

- Mi igrači razmišljamo samo o predstojećim utakmicama. Očekuje nas naporan ritam oko Božića. Svi smo mi u klubu profesionalci i događanja u klubu neće utjecati na naše predstave na terenu - kaže Niko, što je znatno drugačije razmišljanje od njegovog suigrača Sylvaina Distina koji je otvoreno iznio svoj strah za budućnost kluba.

- To što je klub na prodaju nije razlog za zabrinutost jer imamo sjajne igrače. Ne zabrinjava nas to, važno je samo ići iz utakmice u utakmicu. Kada bi naš nogomet bio razlog za brigu onda bi razmišljali o tome, ali o prodaji kluba ne. Ali, srećom, dobro stojimo u prvenstvu i svi vjerujemo kako možemo igrati još bolje. Cilj nam je još više napredovati na ljestvici i to je u glavi svim igračima. Prodaja kluba je nešto o čemu ne razmišljamo - objašnjava Kranjčar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije