Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robi našao angažman

Kovač odlazi u Hrvatski dragovoljac kao sportski direktor

Dinamo Mladost
Boris Šćitar/Pixsell
09.06.2010.
u 18:48

Prema pouzdanim informacijama, Robert Kovač je u najužem krugu kandidata za sportskog direktora Hrvatskog dragovoljca.

U klubu se nadaju da bi Kovač mogao još i igrati. Novi prvoligaš iz Sigeta pregovara još s bivšim reprezentativnim stoperom Stjepanom Tomasom te Mathiasom Chagom koji bi trebao doći iz pulske Istre.

Klub je napustio vratar Krševan Santini koji će sljedeće sezone braniti za zaprešićki Inter, kojem treba zamjena za Delača.

Komentara 15

FE
febo
10:19 11.06.2010.

U boj , ti si nepismena budala , da si bolje pročitao , vidio bi da nisam ni riječi napiso protiv hercegovaca.... , to što su medić , mamić i kompanija hercegovci , ja im nisam kriv. znam da je pok. Spajić hercegovac , a ak si dobro pročitao (a nis jer si nepismeni idiot) Spajića sam hvalio , pa ti je to dokaz da protiv hercegovaca nemam apsolutno ništa , dapače , znam ih hrpu izuzetni ljudi !!!!!

JR
J-RASH
08:20 10.06.2010.

Što ti, molim te, znači jedini pravi hrvatski klub? Radi frajera koji ima vojni staž i status generala, a da nema veze sa vojskom i da iz Zagreba nije izašao 30 godina? Ili zato što nikome ne podmiruju obaveze, a klub vode čobani? Pa da, u biti, pravi Hrvati

UB
u_boj u_boj
16:35 10.06.2010.

@ febo Daj ne seri ovde po forumu protiv hecegovaca. Jucer ti smetao srbin a danas hercegovac. Tko je tebi kriv sto imas jedva za kruh i struju, hercegovci 100% nisu. Da si se bolje skolovao, mozda malo vise motivacije pokazao na bilo kojem poslu, ne bih imao te probleme. Ti si ko njemacki nacisti, \"Tko je kriv za moj jadni zivot?\" pita se nacista, odgovor je \"Zidovi!\" Ti si bas kao i ovi neskolovani idioti nacisti. Jadan si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije