Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBI ISKRENO

Kovač: Kako igramo, nije ni čudo da nas nitko ne želi gledati

Dinamo Mladost
Boris Šćitar/Pixsell
Autori: Tomislav Dasović, Antonela Vukorepa/VLM
11.05.2010.
u 16:41

Dinamovi igrači razveselili su djecu u Centru za odgoj i obrazovanje Gornje Prekrižje, a Robert Kovač bio je sjajno raspoložen.

- Nisam još odlučio hoću li još igrati. Kad završi sezona, odmorit ću se, a onda razgovarati s Mamićem - kazao je Robert.

Priznaje da je Dinamo igrao vrlo loše protekloga proljeća, ali smatra nije zaslužio zvižduke svojih navijača jer je ipak osvojio naslov prvaka.

- Ako pogledamo cijelu sezonu, zasluženo smo prvaci. No, igramo loše i nije ni čudo da nas nitko ne želi gledati - kazao je mlađi brat Kovač.

A na pitanje o razlozima lošoj igri bio je znakovit:

- Razloga ima, ali ih ne želim reći... Mislim da ih svi znate.

Ni o poziciji trenera branič Dinama nije bio pretjerano rječit.

- Mi svoj posao na terenu radimo, sve ostalo pitanje je za Zdravka... Ma, hvala Bogu da je kraj sezone - kazao je Kovač.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
FrancPrešern
18:30 11.05.2010.

Hvala bogu da ima TV ekrana u HR pa če navijači moči gledati majstore Roberta Korena, Valterja Birsu i Mileta Novakovića na SP 2010...

TA
tottenham..all the way..go spu
03:18 12.05.2010.

ajde franc prava si budala!! daj mi reci di ove tvoje nabrojene budale igraju!! u barceloni ? ili mozda u mancester unitedu! nitko nikad cuo za te majmune! ti znas o kvaliteti igraca nista.

OB
-obrisani-
08:19 12.05.2010.

Svi novi slov. su janezEu,janez slovenski ili ti svi priglupi nickovi....Kak ga nepoznate , pisu samo jedno te isto...? !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije