Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSOLUTNA LEGENDA

Kimi Raikkonen želi u mirovinu sa stilom: Dobro sam, vidio se u Sočiju!

F1 Grand Prix of Belgium
HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL
14.09.2021.
u 11:45

Za 41-godišnjeg Raikkonena ovo je posljednja sezona jer je najavio odlazak iz Formule 1, a na njegovo mjesto u Alfa Romeo doći će sunarodnjak Valtteri Bottas iz Mercedesa.

Finski vozač Formule 1 Kimi Raikkonen, koji nastupa za momčad Alfa Romeo, dao je naslutiti da se vraća na stazu na VN Rusije nakon što je propustio posljednje dvije utrke jer je bio pozitivan na koronavirus.

Na svom Instagram profilu objavio je "ja sam dobro i vidimo se na sljedećoj utrci". VN Rusije vozi se u Sočiju 26. rujna.  

Svjetski prvak iz 2007. propustio je zbog koronavirusa VN Nizozemske i VN Italije, a umjesto njega nastupio je rezervni vozač momčadi Poljak Robert Kubica

Za 41-godišnjeg Raikkonena ovo je posljednja sezona jer je najavio odlazak iz Formule 1, a na njegovo mjesto u Alfa Romeo doći će sunarodnjak Valtteri Bottas iz Mercedesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije