Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENCI PRESRETNI

Kek: Možemo se veseliti, ali ne biti euforični. Oblak: Želim još dugo gledati Modrića...

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
24.03.2021.
u 23:14

- Pobijedili smo jednog velikog protivnika. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili, ali za tri dana je nova utakmica. Možemo se veseliti, ali ne biti euforični

Najveća zvijezda slovenske reprezentacije Jan Oblak nije mogao skinuti osmijeh s lica. Kako i ne bi, ispisali su povijest prvom pobjedom protiv Hrvatske rezultatom 1:0.

- Očekivali smo tešku utakmicu. Hrvatska je za mene jedna od top 5 ekipa u Europi. Ušli smo sa strahom, ali smo se na kraju digli.  Nismo imali previše šansi, ali nije imala niti Hrvatska. 

Luka Modrić je u ovoj utakmici izjednačio rekord s Darijom Srnom po broju nastupa za reprezentaciju i još je jednom pokazao sjajnu  predstavu. 

-  Što da kažem o Luki? Jedan od najboljih veznih igrača u povijesti nogometa. Uvijek pokaže tu svoju magiju i kvalitetu. Želim mu da što duže igra da možemo uživati u njegovim predstavama - poručio je Oblak. 

Matjaž Kek je također zadovoljan, ali i dalje skroman.

- Pobijedili smo jednog velikog protivnika. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili, ali za tri dana je nova utakmica. Možemo se veseliti, ali ne biti euforični - rekao je pa nastavio:

- Mi smo znali kako će to izgledati, ali ušli smo s previše respekta. Onda nas je taj gol oslobiodio. Ipak, ostanimo ponizni, objektivni i pri zemlji. Možemo se poveseliti, ali ne biti euforični. Idemo u Šočij nešto napraviti. 

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
15:29 25.03.2021.

Kek i Oblak dva nogometna velikana i super osobe odmjereni i umjereni u nastupu bez euforije,razboriti svaka čast i jednom i drugom!

Avatar bimbopus
bimbopus
05:56 25.03.2021.

Keia umjesto Dalića ! On bar razumije nogometnu igru i zna ju prilagoditi danom trenutku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije