Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJENOS OD 20:45

Hrvatska u Sloveniji otvara kvalifikacije za SP: Evo gdje možete gledati utakmicu!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Igor Kralj/Pixsell
24.03.2021.
u 07:05

Naš cilj se zna i od njega ne odstupamo, to je plasman u Katar. Dakle, moramo osvajati bodove.

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru otvara protiv Slovenije na ljubljanskom stadionu Stožice. Susret počinje u 20:45 sat, a uključenje u prijenos od 20 sati.

Na zadovoljstvo svih navijača i nogometnih zaljubljenika, dvoboj će moći pratiti na Novoj TV.

- Naš cilj se zna i od njega ne odstupamo, to je plasman u Katar. Dakle, moramo osvajati bodove, a kojom dinamikom, to je manje bitno, najvažnije je plasirati se. Bitno je dobro startati, očekujem da budemo jako motivirani, odgovorni i ozbiljni, jer samo tako možemo napraviti rezultat - izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Naravno, optimističan je uoči važnog dvoboja i slovenski izbornik Matjaž Kek.

- Kroz utakmice u Ligi nacija uspjeli smo sastaviti homogenu jezgru igrača koji su se solidnim rezultatom pobrinuli da s malo optimizma,puno želje i motivacije možemo očekivati ​​početak ovih kvalifikacija.

Hrvatske je sa Slovenijom igrala devet puta i od toga šest puta pobijedila te triput remizirala. Ali, većinom su bili podosta tijesni tako da Dalićevi izabranici moraju biti koncentrirani i na najvišoj razini svojih mogućnosti.

Dvoboj će suditi Španjolac Antonio Mateu, koji je već triput dijelio pravdu na utakmicama hrvatske reprezentacije i sva tri puta je pobijedila - Bugarsku 2014. 1:0, Ukrajinu 2017. 1:0 i Island 2018. 2:1.

Inače, SP 2022. će se održati prvi put u povijesti u jesensko-zimskom razdoblju, između 21. studenog i 18. prosinca. Branitelj naslova je Francuska, a doprvak Hrvatska.

Komentara 20

KP
Karlovacko pivo
08:47 24.03.2021.

Opet Nova Tv zasto građani plaćaju državnu Tv pretplatu od pet Hrt -ovih programa svi termini zauzeti .Sramota

DU
Deleted user
09:12 24.03.2021.

Dokle ćemo financirati ove uhljebe i petu kolonu na HRT , vidi se u čijem interesu rade.

HE
Herceg56
08:45 24.03.2021.

Povbjeda ne dolazi sama od sebe ili prijašnjih uspjeha. Borbon i zalaganjem nadam se uspjehu i pobjede Lijepe naše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije