Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio gležanj

Kapetan mlade reprezentacije mjesec dana izvan terena

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2017.
u 20:58

Ofenzivni vezni igrač napustio je bolnicu Perpetuo Socorro na štakama i plavim povezom oko gležnja lijeve noge

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović (21) bit će izvan terena mjesec dana nakon što je u ponedjeljak ozlijedio gležanj lijeve noge, procjenjuju liječnici u njegovom klubu Las Palmas.

Ofenzivni vezni igrač napustio je bolnicu Perpetuo Socorro na štakama i plavim povezom oko gležnja lijeve noge.

- Nije tako ozbiljno kao što smo pomislili - rekao je Gerardo Garcés, šef liječničke službe Las Palmasa nakon pregleda magnetskom rezonancom.

Halilović je napustio teren u 37. minuti dvoboja protiv Athletic Bilbaa nakon starta Raúla Garcíje.  Las Palmas je pobijedio s 1:0 te se nalazi na 12. mjestu među 20 klubova prve španjolske lige.

Halilović se ozlijedio nakon nekoliko zapaženih utakmica u dresu "žutih" s Kanarskih otoka. Ove sezone igra u prvoj postavi a u tri utakmice je upisao jednu asistenciju. Od Marija Pašalića je naslijedio kapetansku vrpcu reprezentacije do 21 godine a u prvoj utakmici na gostovanju u Moldaviji dva puta je dodao za gol u pobjedi od 3:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije