Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO KVALIFIKACIJE

Kane i Rooney srušili Švicarce, Španjolci nevjerojatnim golom do 3 boda, potop Zlatana i Šveđana

Wayne Rooney
Reuters/PIXSELL
09.09.2015.
u 00:10

Wayne Rooney je zabio jubilarni 50. gol za reprezentaciju.

Engleska iza sebe ima osam briljantnih nastupa, svih osam pobjeda u kvalifikacijama za Euro. Švicarska je gostovala na Wembleyju, ali nije uspjela otkinuti bod sjajnim lavovima, bilo je 2:0 za domaću momčad, piše Goal.

Švicarci su se držali do 67. minute kada je zabio Harry Kane. U listu se upisao i Wayne Rooney koji je zabio u 83. minuti s bijele točke. To mu je jubilarni 50. gol za reprezentaciju.

Španjolska je na gostovanju kod Makedonije uzela tri boda zahvaljujući minimalnoj pobjedi od 1:0.

Juan Mata je prekrasnim pogotkom doveo Španjolce u vodstvo u osmoj minuti igre. Bivši igrač Chelseaja se odlučio za udarac s ruba kaznenog prostora, lopta se blago odbila od lijeve vratnice, pa od glavu makedonskog vratara Pacovskog i an kraju završila u mreži.

Austrija je sjajnom igrom s uvjerljivih 4:1 slavila na gostovanju u Švedskoj.

Bjelorusija - Luksemburg 2:0
Engleska - Švicarska 2:0
Lihtenštajn - Rusija 0:7
Litva - San Marino 2:1
Makedonija - Španjolska 0:1
Moldavija - Crna Gora 0:2
Slovačka - Ukrajina 0:0
Slovenija - Estonija 1:0
Švedska - Austrija 1:4

>> Kvalifikacije za Euro pratite na Goal.com

>> Kakva bomba! Srbijanski vratar samo je gledao kako lopta pogađa mrežu

Komentara 5

VL
????
08:07 09.09.2015.

Kako je Marcel Koller napravio ekipu od prosječnih igrača? Tako da je u Austriji riječ trenera zakon i svi ga slušaju. Sjetimo se Otta Barića. S Austrijom iz Salzburga je igrao finale kupa UEFA-e, s Croatijom i reprezentacijom je postigao jedno veliko ništa iako ćemo se svi složiti da je tadašnja salzburška Austrija imala prosječne igrače u odnosu na one kojima je raspolagala Croatia i kasnije naša reprezentacije kad ju je on vodio. Dakle imamo istog čovjeka, koji jednako zna o nogometu na oba posla, pa s prosječnim Austrijancima napravi ekipu, a s boljim Hrvatima to isto nije mogao. Bit će da je onda ipak problem u Hrvatima i slušanju trenera i njegovih zamisli, a ne nužno u samom treneru.

Avatar Croatan
Croatan
09:01 09.09.2015.

englezi će ispasti u skupini, hrpa ser...nja, no iz nekog razloga sve reprezentacije se ukenjaju kad igraju protiv njih, vjerojatno zbog njihovih medija, koji stvaraju famu o tim bezveznjacima

UN
unbekant
09:30 09.09.2015.

Prvo i neizbjezno je da HNS mora podnjeti kolektivnu ostavku,naravno s Sukerom i Kovacom,pa tek onda se moea birati lili traziti,terner s autoritetom za nasu reprezentaciju,a ovako nista od toga,jos jedno takmicenje"za dom spremni"…………...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije