Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABRIZIO ROMANO

Kamo će Joško: Stavka u Gvardiolovom ugovoru nije točna, utrka je još otvorena

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
03.12.2022.
u 19:16

Najpoznatiji sportski novinar na Twitteru se dotaknuo glasina da sjajan stoper prelazi u Chelsea. Otkrio je i kako je glasina o jednom detalju iz njegovog ugovora o Leipzigu neistinita.

Joško Gvardiol (20) za Hrvatsku je protiv Belgije na Svjetskom prvenstvu odigrao fenomenalnu utakmicu. Toliko dobru da ga neki već sada nazivaju najboljim stoperom svijeta. Jasno, mnogo je zainteresiranih klubova koji bi robusnog mladića htjeli dovesti u svoje redove, a sve pomno prati transfer-guru Fabrizio Romano

>> Dalić o fotografiji Gvardiola s mamom: 'Bilo mi je toplo oko srca kad sam to vidio'

Najčešće se spominje Chelsea, ali sve je još otvoreno.

- Utrka za Joška Gvardiola još je otvorena. Napravit će veliki transfer u 2023. - Chelsea radi na dogovoru, ali i drugi klubovi su zainteresirani, ništa nije gotovo, baš kao i slučaj Nkunkua. Rečeno mi je da (Gvardiolova, op. a.) otkupna klauzula nije vrijedna 45 milijuna eura - napisao je.

Hrvatska u ponedjeljak od 16 sati u osmini finala igra protiv reprezentacije Japana.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 3

ZI
Zir
21:19 03.12.2022.

Ovo je vec silovanje, pa dokle ga se tri puta na dan prodaje, pusti te ga na miru da zavrsi turnir!! u cemu je problem da robote ovo brišeš, nekoga vrijeđam??

HA
HERCEGOVA@AC
21:56 03.12.2022.

Očekujem da će me ovo "prirodno začepljenje Wc školjki blokirati već danas da ne bi smio komentirati sljedeću utakmicu Hrvatske

M3
Miške 3
03:51 04.12.2022.

Zašto nosi tu masku na utakmici kao Zoro? Možda netko zna ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije