Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA OBJAVA

VIDEO Kapetan Kalinić postao igrač Hajduka: Ovaj se klub ne može odbiti

Split: Igrači Hajduka s navijačima proslavili osvajanje Kupa
Miroslav Lelas/PIXSELL
01.07.2022.
u 12:46

Na videu se vidi brojka 2025., što nam očito ukazuje na to da je Lovre potpisao za klub na iduće tri godine

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić (32) više nije igrač Aston Ville na posudbi u Hajduku, već je i službeno postao nogometaš bijelih, potvrdio je to splitski klub objavljenim prigodnim videozapisom na društvenim mrežama i Hajduk Digital platformi.

Vratar s reprezentativnim iskustvom u Hajduk je došao na na posudbu iz Aston Ville. U tadašnjeg drugoligaša (sada prvoligaša) stigao je na ljeto 2019. iz belgijskog Genta gdje je bio briljantan, ali se u Villi nije uspio izboriti za status prvog vratara, među vratnice je stao samo osam puta. Nakon posudbe Toulouseu u prosincu 2020. godine stigao je na posudbu u Hajduk, koja je produljena početkom sezone 2021./2022.

U svojih 57 nastupa u klubu Kalinić je postao neprikosnovena jedinica, a uspio je i upisati naslov pobjednika Kupa u svibnju ove godine te uzeti drugo mjesto s Hajdukom, što je najuspješniji HNL "finiš" za splitski klub u posljednjih deset godina.

Na videu se vidi brojka 2025., što nam očito ukazuje da je Lovre potpisao za klub na iduće tri godine.

– Potpisali smo ugovor s našim kapetanom, svi znaju što on znači za Hajduk. Došao je u teškom trenutku, kako za mene, tako dijelom i za Hajduk. Dva puta smo produživali posudbu, a danas smo potpisali trogodišnji ugovor. Svi znate što Lovre znači za svlačionicu i teren, ali mi u upravi znamo što on znači za Hajduk i širu javnost. Prije svega govorimo o moralnoj vertikali i ovo je velika stvar za nas. Zahvaljujem se njemu, njegovoj obitelji, zastupnicima i Aston Villi koja je prihvatila raskid ugovora. Nemam što posebno dodati, osim zaželjeti da Lovre ostane onakav kako jest – kazao je predsjednik Lukša Jakobušić.

– Za nas je bilo ključno zadržati kapetana, obje strane imale su iste želje, bilo je pitanje tehnike kako ćemo se dogovoriti. Sretni smo i ponosni što Lovre ostaje, on je vođa i ključni član svlačionice. Zajedno želimo u sljedećim godinama ostvariti velike stvari za Hajduk – dodao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

– Hajduk se nikada ne može odbiti. Vratio sam se ovdje u zahtjevnom trenutku moje karijere, klub mi je dao šansu da vratarski oživim i jednostavno ovu priliku da potpišem za Hajduk nisam htio propustiti. Moja jedina želja bila je da ostanem tu i to se na kraju ostvarilo – kazao je Kalinić nakon potpisivanja ugovora.

 

 

Komentara 5

Avatar Mudlin
Mudlin
14:31 01.07.2022.

A kaj je to Hajduk?

GR
Grana9
15:03 01.07.2022.

Najprecijenjeni igrač HNLa,obrani nemoguće ali previše kiksa

KL
Klavocin
14:11 01.07.2022.

Pa ovi kmećavci nisu točni. Hajduk se ne odbija, on je vani bio livaja vani bio, ali se vraćaju kad ih nitko neće osim hajduka i našeg selektora, sad je kalinić rezervirao kartu za sp. Ali toliko veselje, a dinamo im uzme najboljeg mladog igrača u rh, pa kaj je njima, livaju ne plaća hajduk nego onaj bogdanović koji se jučer šetao po terenu u i plaća ga 900 000 eura i kad on odluči livaja pa pa. Tuga jad čemer i naravno kmećanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije