Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA OBJAVA
Povratak na članak

VIDEO Kapetan Kalinić postao igrač Hajduka: Ovaj se klub ne može odbiti

Na videu se vidi brojka 2025., što nam očito ukazuje na to da je Lovre potpisao za klub na iduće tri godine

Komentari 5

Avatar Mudlin
Mudlin
14:31 01.07.2022.

A kaj je to Hajduk?

VL
GR
Grana9
15:03 01.07.2022.

Najprecijenjeni igrač HNLa,obrani nemoguće ali previše kiksa

VL
KL
Klavocin
14:11 01.07.2022.

Pa ovi kmećavci nisu točni. Hajduk se ne odbija, on je vani bio livaja vani bio, ali se vraćaju kad ih nitko neće osim hajduka i našeg selektora, sad je kalinić rezervirao kartu za sp. Ali toliko veselje, a dinamo im uzme najboljeg mladog igrača u rh, pa kaj je njima, livaju ne plaća hajduk nego onaj bogdanović koji se jučer šetao po terenu u i plaća ga 900 000 eura i kad on odluči livaja pa pa. Tuga jad čemer i naravno kmećanje

VL
SS
sokac sa drave
13:48 01.07.2022.

Hajdok se nikada ne odbija kaze Lovre sto nije potpuno korektno.Prije dva dana je najveci talent junior odbio ajduka i potpisao za nas voljeni dinamo.Bili tic dobro zna da ce u dinamu brzo stici u repku a poslije ostvariti veliki transfer.

VL
NA
najposebniji
13:37 01.07.2022.

Ako ga toliko voliš, što si odlazio? Nema veze Lovre, tko ti je publika, možeš izjaviti što god, bit će jednakp impresionirani!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.