Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U FORMU

Jurić oduševljen hrvatskim pojačanjem: Zaljubio sam se u njega dok je igrao u HNL-u

ITA, Serie A, Torino FC vs SS Lazio Roma
EXPA/PIXSELL
24.09.2021.
u 13:36

Kao i prije šest dana u susretu 4. kola protiv Sassuola, Pjaca je postigao prvi pogodak na utakmici i to nakon što ga je hrvatski stručnjak Ivan Jurić uveo u igru umjesto drugog hrvatskog igrača Josipa Brekala.

Pjaca je nevjerojatan talent, bio sam zaljubljen u njega već dok je igrao u Hrvatskoj, kazao je trener Torina Ivan Jurić nakon remija protiv Lazija (1:1) u kojem je Pjaca postigao vodeći pogodak na utakmici.

Hrvatski napadač Marko Pjaca bio je strijelac za Torino drugu utakmicu zaredom, postigao je jedini pogodak svoje momčadi u 1-1 domaćem remiju protiv Lazija u susretu 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Kao i prije šest dana u susretu 4. kola protiv Sassuola, Pjaca je postigao prvi pogodak na utakmici i to nakon što ga je hrvatski stručnjak Ivan Jurić uveo u igru umjesto drugog hrvatskog igrača Josipa Brekala.

Ovoga puta Jurić je Pjacu na travnjak poslao u 74. minuti, a samo dvije minute potom 26-godišnji napadač je glavom zatresao mrežu gostiju iz Rima nakon ubačaja Singa.

Pet minuta porom Pjaca se našao u još jednoj odličnoj situaciji, ali tada je njegov udarac nogom sa 12-ak metara obranio Reina. Lazio, kod kojega je Toma Bašić ostao na klupi svih 90 minuta, poraza se spasio iz kaznenog udarca kojega je u prvoj minuti sudačke nadoknade realizirao Immobile. Prethodno je Djidji nespeetno oborio Muriqija u svom kaznenom prostoru

- Pjaca je bio jako dobar kao i sve zamjene, ali on je nevjerojatan talent, bio sam zaljubljen u njega već dok je igrao u Hrvatskoj - kazao je Jurić nakon utakmice za talijanske medije.

Jurić je naglasio kako je ljut što njegova momčad nije osvojila sva tri boda.

- Ljut sam, Laziju nismo dopustili praktički ništa, dominirali smo u igri, ali smo izgubili dva boda - rekao je hrvatski trener za Sky Sport Italia.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu, istina je, čestitam momčadi, ali sada ne mogu uživati ​​u nastupu. Još smo daleko od mjesta gdje bismo trebali biti - dodao je.

Torino se trenutačno nalazi na devetom mjestu sa sedam bodova iz pet kola, a u ponedjeljak ga očekuje gostovanje kod Venezije.

- Nadajmo se da će se razočaranje pretvoriti u ljutnju za sljedeću utakmicu. Protiv Venecije će bit teško. No, ovo je pozitivna skupina koja je gladna i želi nadoknaditi nedavne razočaravajuće sezone - poručio je Jurić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije