Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI TJERAJU TRENERE OSIJEKA I DINAMA

Jesu li pretjerali? 'Nenade odlazi, omalovažavate dres i sramotite nas'

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova
Goran Stanzl/PIXSELL
07.08.2022.
u 16:58

Nogometaši Osijeka opet su doživjeli blamažu i izgubili u Puli što je izazvalo burne reakcije navijača u gradu na Dravi.

Sezona u HNL-u nije pravo ni započela, a navijači Dinama i Osijeka već traže odlazak šefova stručnog stožera - Nenada Bjelice odnosno Ante Čačića.

U redovima Osijeka vlada konfuzija i vrlo su blizu da se dogodi potpuni raspad sistema. Bjelica je otvoreno priznao kako igrači imaju mentalnu blokadu i da nisu u natjecateljskom ritmu. Sinoć su bijelo-plavi dobili novu šamarčinu na Aldu Drosini i izgubili od Istre u samoj završnici. Kohorta je poslije utakmice imala razgovor s igračima koji nije bio nimalo ugodan.

Na Facebook stranici NK Osijeka također su sijevali razni komentari ljutih fanova.

- Do kada će stručni stožer na čelu sa velikim stručnjakom Nešom te pomno odabrani igrački kadar sramotiti i omalovažavati dres i klub NK OSIJEK?! Sram vas sve može biti ali što očekivati od ljudi koji nemaju karakter! -

- Ovo su predstave antinogometa iz utakmice u utakmicu... -

- Valjda je sada svima jasno da nama pod hitno treba trener koji može izboriti ostanak u ligi! Sa ovim nazovi trenerom ne gine nam derbi sa Cibalijom iduće sezone -

Dinamo ima rezultate, prvi je u prvenstvu, u Europi je 'živ' u utrci za Ligu prvaka ali navijači nisu nimalo impresionirani izvedbama svojih ljubimaca. Poslije utakmice u Varaždinu tražili su Boysi odlazak Čačića i nazvali ga pogrdnim imenima poput 'brkate spodobe'. Vidjelo se da to nije dobro sjelo strategu plavih pa je ustvrdio da su navijači previše razmaženi.

Je li stvarno tako ili navijači ipak traže previše od ova dva kluba?

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Komentara 1

DU
Deleted user
20:05 07.08.2022.

lesinari od novinara su gadljivi, nemojte glasat u anketi, samo vas prave budalama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije