Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon provokacija

Javila se Crvena zvezda: Hrvati pričaju samo o tenkovima, očito im smeta naš uspjeh

Delije
Foto: Printscreen Youtube
1/2
28.01.2017.
u 09:59

Nažalost, ovo im nije prvi put da provociraju na takav način, a upitno je zbog čega ih Euroliga ne kažnjava

Košarkaši Crvene zvezde prije nekoliko dana svladali su Panathinaikos (72:66) u Euroligi, a navijači beogradskog kluba ponovo su provocirali krajnje degutantnim transparentima i navijanjem. Delije su u beogradski Pionir donijeli srpsku zastavu na kojoj je ćirilicom ispisano Vukovar. Osim toga, razvili su i transparent na kojem je tenk iz Vukovara uz četiri S. 

Nažalost, ovo im nije prvi put da provociraju na takav način, a upitno je zbog čega ih Euroliga ne kažnjava. Čelnici ovog košarkaškog natjecanja još nisu reagirali, a onda je logično da su svi hrvatski mediji najoštrije osudili takve provokacije. Danas se, pak, odlučila oglasiti Crvena zvezda. 

"Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su u četvrtak sedmu uzastopnu pobjedu u Euroligi, a o fenomenu kluba sa Malog Kalemegdana s uvjerljivo najmanjim budžetom u Euroligi već tjednima priča cijela Europa. Međutim, i ovoga puta, dan kasnije, umjesto da se priča o fantastičnoj atmosferi, klubu, organizaciji i sustavu koji je za pet i pol godina prešao nevjerovatan put do vrha europske klupske košarke i velikoj pobjedi nad Panatinaikosom..., javnost u okruženju bavi se tenkovima na navijačkim transparentima i fantomskim dugovanjima bivšim igračima?

KK Crvena zvezda mts ne želi gubiti vrijeme na edukaciju i objašnjava pojedinim medijima iz zapadnog "okruženja" da je povijest "crveno-bijele mašine" mnogo benignija od pojedinih transparenata koji su "ukrašavali" tribinu iza klupe našeg kluba. Ne želimo da nitko ovaj veliki klub koristi u političke svrhe, jer je naša glavna i osnovna preokupacija - sport. Ali, samo letimičan pogled na naslove koji su objavljeni dan nakon pobjede nad Panatinaikosom, i pozive na isključivanje našeg kluba iz Eurolige, navodi nas na pomisao da pojedincima iz te zemlje itekako smeta uspeh Crvene zvezde mts", stoji, između ostalog, u priopćenju beogradskog kluba.

Međutim, samo letimičan pogled na njihovo priopćenje navodi nas na pomisao da su se mogli ispričati i jasno ograditi od navijačke provokacije, čime bi svima dali do znanja da ih zaista zanima samo sport. A svojim bi navijačima poslali poruku da takvi transparenti nisu dobrodošli na sportske tribine.

Komentara 39

IV
ivica.vranjic
10:23 28.01.2017.

Nije to tenk iz Vukovara. Ne brinite. Znaju oni što je Vukovar i Hrvatska. Trpinjska cesta, Mitnica... Nek mašu sa svojim jadom po beogradskoj mahali...to im jedino ostaje. A mi učimo svoju djecu tko su, što su i kakvi su. I ne brinite. Znali smo se, znamo se i znat ćemo se obraniti! Prije svega Hrvatska!

Avatar Idler 3
Idler 3
12:06 28.01.2017.

Uspjeh tenkova ili....>;-)) Još mi je manje jasno stalno spominjanje Vukovara....kaj recimo ne spominjeju Istanbul !?

DU
Deleted user
10:29 28.01.2017.

Možda je tenk sa Kosova... pa Kosovo je njihovo... crveno-belo na papiru ;) hahahhahah - ako to jadno Kosovo, koje je kao vaše, ne možete zadržati, kako ćete onda otimati hrvatske krajeve? znate kako? pa tako - na papirima i i transparentima ;) ;) ;) ćeeeeedomiri, neka vam je sa srećom, jer pameti nemate ni malo!!!! sruštiti grad do temelja, napraviti masakar i s time se ponositi - to možete samo vi, poturice ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije