Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pale, sad provociraju

Nova provokacija iz Beograda: Delije na zastavi Srbije na ćirilici napisali Vukovar

Delije
Foto: Screenshot
1/2
30.12.2016.
u 12:33

Prije dva tjedna na utakmici u Srbiji zapaljena je zastava Republike Hrvatske

Crvena zvezda jučer je priredila iznenađenje u 15. kolu Eurolige i pobijedila europskog prvaka CSKA sa 78:67. Raspoložen je bio Ognjen Kuzmić koji je postigao 16 koševa i vodio svoju momčad do velike pobjede.

Gosti su nahvalili atmosferu na tribinama, Delije su fanatičnim navijanjem davale vjetar u leđa svojim igračima, ali opet je primijećena jedna provokacija. Naime, jedna skupina navijača istaknula je srpsku zastavu na kojoj je na ćirilici bilo napisano Vukovar. Da stvar bude gora, srbijanski mediji pišu kako se ne radi o navijačima iz Vukovara, već od Delijama iz Beograda koji su, očito, svjesno išli u tu provokaciju.

Podsjetimo, nedavno se dogodio još jedan takav incident. Iz hrvatske policije prije dva tjedna su izvijestili kako su tijekom kriminalističkog istraživanja nad više osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije došli do sumnje da su tri osobe na nogometnoj utakmici koja je igrana u Srbiji 19. studenoga zapalili zastavu Republike Hrvatske.

Komentara 113

SH
Show
12:59 30.12.2016.

Poštovana redakcijo. Vi nas provocirate s ovim nepotrebno objavljenim vijestima iz balkanske nedođije. Molimo Vas da nas prestanete informirat o tako prizemnim vijestima iz gliba balkana.

Avatar lalaizbanata
lalaizbanata
14:07 30.12.2016.

Postovani citaoci VL-a sinoc je odigrana jedna velicanstvena kosarkaska utakmica u kojoj je Crvena Zvezda pobedilai to je za sad najvaznije.Na stadionu se mogla videti i jedna zastava,trobojka na kojoj je napisano cirilicnim pismom VUKOVAR;i to je tacno,ali Srbski medijii prenose tu istu vest i pominju da su to navijaci Srbske nacionalnosti koji su doputovali iz Hrvatske.Mozda je to tacno,mozda ali nije sigurno provokacija.Nazalost VL( koga ja licno veoma rado citam i cenim )prenosi ovakav sadrzaj,koji po meni samo pali vatru i razdubljuje vec veoma jaku Mrznju izmedju nas .Po meni je svakako to za svaku osudu a ne pokazivanje zastava i pisanje na maternjem jeziku.s postovanjem redakciji VL i njihovim citaocima

Avatar patkovic
patkovic
12:47 30.12.2016.

dobro , ne mora vljda i kod njih dvojezično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije