Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO

Opet provokacija iz Beograda: Pogledajte transparent Delija s tenkom iz Vukovara

Delije
Foto: Printscreen Youtube
26.01.2017.
u 22:28

Ovo nije prvi put da beogradski navijači provociraju, no Euroliga, nažalost, zatvara oči pred tim.

Košarkaši Crvene zvezde večeras su svladali Panathinaikos (72:66) u Euroligi, a navijači beogradskog kluba ponovo su provocirali krajnje degutantnim transparentima i navijanjem.

Delije su u beogradski Pionir donijeli srpsku zastavu na kojoj je ćirilicom ispisano Vukovar. Osim toga, razvili su i transparent na kojem je tenk iz Vukovara uz četiri S. Ta je zastava viđena i ranije na tribinama.

Ovo nije prvi put da beogradski navijači provociraju, no Euroliga, nažalost, zatvara oči pred tim. Je li konačno došlo vrijeme da se kazne ovakvi ispadi?

>> Euroliga žmiri na četnički dernek

Komentara 138

DU
Deleted user
22:48 26.01.2017.

Dođeš tenkom, odeš traktorom. Sad bu fora kaj će maknuti ovaj moj komentar hehehe.

77
777CRO
22:51 26.01.2017.

Gdje su sada jovanovic, stevanovic, ostojic, pusici , stanimirovic, pupovac, grcic, bauk , vasic, stazic, unuk popa djuica, josipovic, Milanović ... ko zapravo vlada hrvatskom i kako su ovi na slobodi ???

DU
Deleted user
22:43 26.01.2017.

Ovo je slično pijancu koji bez batina ne može doći kući. Primitivizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije