Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u EL

Jakoliš asistirao, Bjelica remizirao, Kalinić primio gol u 5. minuti

Nenad Bjelica
UESyndication/PIXSELL
28.07.2017.
u 00:15

Milan je bez najvećih zvijezda slavio s 1:0 u Rumunjskoj, Marseille je pobijedio Milićev Oostende, a Everton jedva na Goodisonu Slovake!

Mnogo hrvatskih predstavnika nastupilo je u prvim susretima trećeg pretkola Europske lige.

Marko Radaš je imao punu minutažu u porazu svog Skenderbeua na gostovanju u Češkoj kod Mlade Boleslav 1:2.

Marin Leovac je igrao 90 minuta u remiju PAOK-a kod Olimpik Donjecka. Bilenky je doveo domaće u vodstvo u 49. minuti, a izjednačio je Pedro Henrique u 59. minuti.

Fenerbahče je s 2:1 slavio na gostovanju u Austriji kod Sturm Graza. Za domaće je pogodio Hierlander u 10. minuti, a preokret Turaka je stigao zahvaljujući golovima Maresica (autogol u 29. minuti) i Neustadtera u 35. minuti. 

Kardum i Švrljuga su upisali punu minutažu u pobjedi Suduve protiv Siona 3:0. Golove su postigli Ferreira, Janusauskas i Laukzemis.

Nenad Bjelica je sa svojim Lechom odigrao 0:0 kod Utrechta, a Mario Šitum je odigrao čitavu utakmicu.

Filip Mrzljak je igrao 90 minuta u remiju Astre 0:0 s Oleksandrijom.

Milan je s 1:0 pobijedio Craiovu na gostovanju u Rumunjskoj. Rossoneri su zbog različitih problema (registracije igrača, forme, ...) igrali u gotovo pa rezervnom sastavu, a pobjedu im je osigurao Rodriguez golom u 44. minuti. Za rumunjsku momčad su igrali Kelić i Spahija.

Bordeaux je s 2:1 pobijedio mađarski Videoton. Dvostruki strijelac za momčad iz francuskog prvenstva je bio Sankharem, a za goste je pogodio Šćepović. 

Crvena zvezda je s 2:0 pobijedila Spartu iz Praga, golove su postigli Boakye i Kanga. 

Gent je remizirao 1:1 s austrijskim Altachom. Lovre Kalinić je primio pogodak već u petoj minuti igre, a strijelac je bio Ngwat-Mahop. Za spas utakmice se pobrinuo Coulibaly u 76. minuti. Franko Andrijašević nije konkurirao zbog ozljede vrata.

Panathinaikos je golom Molinsa s 1:0 pobijedio Gabalu. 

Aberdeen je s 2:1 bio bolji od ciparskog Apollona, a strijelci su bili Christie i Shinnie, te Jander za goste. Janderu je za pogodak asistirao Antonio Jakoliš koji je ušao na poluvremenu. Osim Jakoliša, za Apollon je igrao i Anton Maglica.

Marseille je s 4:2 pobijedio belgijski Oostende, a hat-trick je postigao Germain. On je pogađao u drugoj, 57. i 82. minuti, a za zadnji mu je pogodak asistirao Dimitri Payet. Za Marseille je pogodak ugradio i Sanson dok su za goste zabili Siani u 26. minuti i Musona u 69. Antonio Milić je odigrao čitavu utakmicu za Belgijce.

Filipović je igrao 90 minuta u remiju bečke Austrije s AEL Limassolom 0:0.

Everton je s 1:0 pobijedio Ruzomberok, a jedini je pogodak postigao Baines u 65. minuti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije