Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba u Kopenhagenu

Danski navijači napali Torcidaše, djeca gledala nemile scene

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
27.07.2017.
u 23:16

- Djeca su sve to u šoku pratila. Vidjeli su tučnjavu, krv. Vidjeli su kako je jedan navijač pao na pod, a skupina ga je udarala. Zatim su srušili i drugog navijača.

Navijači se potukli pa napraviil veći šou od igrača uoči utakmice Brondbyja i Hajduka (0:0) u trećem pretkolu Europske lige.

Do tučnjave je došlo nedaleko od stadiona u Kopenhagenu gdje je skupina domaćih huligana napala navijače splitskog kluba. Danski mediji javljaju da se okršaj dogodio ispred velike skupine djece koja su sve to gledala.
 

- Djeca su sve to u šoku pratila. Vidjeli su tučnjavu, krv. Vidjeli su kako je jedan navijač pao na pod, a skupina ga je udarala. Zatim su srušili i drugog navijača... - opisao je događaj jedan svjedok, a zaštitar sa stadiona naveo je da su napadači kao oružje imali lance i palice.

Iz policije su izvijestili da je došlo do tučnjave ispred stadiona, da ima nekoliko ozlijeđenih navijača, ali da nitko nije zadobio teže ozljede. A nitko nije ni uhićen.


Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:31 27.07.2017.

Jadna djeca. To je sada kao bitno, a ne to kako Danci imaju huligane.

DU
Deleted user
00:51 28.07.2017.

Zato će sad UEFA kaznit i Brondby da narednu utakmicu igra pred praznim stadionom.

PP
pp
00:04 28.07.2017.

Danski Balkanci...di su sad naši kompleksaši da vide da u svakoj europskoj zemlji ima huligana, pa tako i u Hrvatskoj, i da se zbog toga nitko ne treba "sramiti što je Hrvat"...to je normalno. Dečki su se malo potukli. Neš ti. I opet ponavljam, dobro je da se netko i potuče. Zbog višeg dobra. Mi ljudi smo nasilna vrsta. Kad se umirimo slijedi onda došli divlji, otjerali pitome. A mi Europljani smo prepitomi. Zato se Europljani ni ne usude šetati po nizu europskih glavnih gradova. Tamo su divlji neEuropljani. Sve ima svoje zašto. Prema tome neka mladića s viškom testosterona. To je dobro. Ionako nam je razina testosterona kod muškaraca na Zapadu pala 60% u zadnjih 30 godina. I to je veliki problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije