Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVELIK RIZIK

Izrael zbog sukoba u Gazi ostao bez prvog ATP turnira nakon 18 godina

Palestina Izrael
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.08.2014.
u 11:01

Turnir u Tel Avivu trebao je imati nagradni fond od milijun dolara i trebao je biti prvi s 'ATP' predznakom od davne 1996. godine.

Međunarodna udruga teniskih profesionalaca (ATP) bila je primorana otkazati turnir u Tel Avivu zbog sigurnosne situacije u toj ratnim sukobima zahvaćenoj regiji.

- Osjećamo kako ne možemo nastaviti s planiranim pripremama zbog situacije u regiji. Najveći prioritet je osiguravanje sigurnosti za igrače, navijače i sve koji su uključeni u organizaciju takvog događaja - rekao je prvi čovjek ATP-a Chris Kermode i dodao kako se nada da će turnir biti održan dogodine.

Inače, turnir u Tel Avivu trebao je imati nagradni fond od milijun dolara i trebao je biti prvi s 'ATP' predznakom od davne 1996. godine.

>> Izrael ubio najboljeg palestinskog nogometaša u povijesti

Komentara 3

GA
Gambit
11:12 05.08.2014.

Treba se puno toga njima oduzeti. Kako se mogu momčadi iz Izraela natjecati u europskim ligama i kupovima?

JF
jfk
09:16 07.08.2014.

Dijelovi Kazahstana, Gruzije i Turske su u Evropi, slično kao i Rusije. Ni jedan dio Izraela nije u Evropi. Australija je primljena u Azijsku federaciju nedavno iz sportskih motiva, jer nema konkurenciju na svom kontinentu. Izraelsko primanje u UEFU nije imalo ni jedan sportski motiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije