Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI SUKOB

Izrael ubio najboljeg palestinskog nogometaša u povijesti

Palestina Izrael
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.08.2014.
u 11:02

Ahed Zaqout je spavao kad je bomba pala na njegovu kuću.

Sukob Izraela i Palestine svakodnevno odnosi ljudske živote, a jedan od njih je i najbolji palestinski nogometaš u povijesti - Ahed Zaqout.

Taj 49-godišnjak bio je kapetan reprezentacije i ubijen je na spavanju, iako s njegove kuće nije poletjela niti jedna bomba prema Izraelu, niti je on sam bio upleten u neke, kako bi u Izraelu voljeli kazati, terorističke aktivnosti.

Pamtit će ga se i po tome što je zaigrao za Palestinu 1994. godine protiv All Stars ekipe Francuske, koju je predvodio Michel Platini.

Nije jedini ubijeni palestinski nogometaš u aktualnom osvetničkom pohodu Izraela. Osim njega, ubijen je i vratar mlade momčadi Palestine Al Fattha.

>> Primirje u Gazi nije dugo trajalo – poginulo 40 ljudi

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoom
12:22 02.08.2014.

sramota! ovo je genocid nad palestinskim narodom od strane izraelaca!

GA
Gambit
13:06 02.08.2014.

Koliko je djece ubili ovi krvožedni izraelski teroristi. Nisam na stranu Hamas, jer niti jedan normalan čovjek može stati s njima, ali je ovo državni terorizam a naš Josipović, Milanović i Pusić šute. Kukavice. Da je bilo koja država ovo napravila, svijet bi već lansirao rakete na njihove "vojne mete". Izrael nema nikakvo pravo ubijati.

Avatar noesiss
noesiss
12:16 02.08.2014.

Sad ce im Arapi iz okolnih zemalja lansirati stakod, stvarno su podivljali. Ekstremisti su im ludovali, fundamentalisti prosli tjedan, vikali u ''Palestini sutra nema skole, nema vise djece.'' Poremeceno. To sam procitala u ovim grupama na FB sto su otvorili stranice pro-Palestina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije