Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA ZA STOLOM

Ivanišević izgubio živce, urlao i psovao, Đoković mu poručio: 'Potrebna ti je pomoć'

Goran Ivanišević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
16.08.2019.
u 10:47

"Drama na biljarskom stolu večeras. Goranu je stvarno potrebna pomoć s biljarskim vještinama. Prošlo je dosta vremena od njegove posljednje pobjede. Zaboravio je kakav je to osjećaj. Znam da boli Gorane, ali izdrži. Jak si ti čovjek", napisao je Đoković

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković svladao je Španjolca Pabla Carrenu-Bustu i prošao u četvrtfinale Mastersa u Cincinnatiju.

Nakon meča srpski tenisač uz trenera Gorana Ivaniševića opustio se uz biljarski stol. Naš bivši tenisač vidno se iživcirao nakon što je Đoković dobio jednu partiju.

– Kako ja njemu ni iz čega poklonim partiju... U ku*** – ljutio se Ivanišević.

Đoković je slavodobitno ubacio crnu kuglu.

– Tako je, bre! Iz sve snage – urlao je.

Đoković i Ivanišević na kraju su se dobro zabavili iz biljarski stol dok je Riblja čorba svirala u pozadini.

"Drama na biljarskom stolu večeras. Goranu je stvarno potrebna pomoć s biljarskim vještinama. Prošlo je dosta vremena od njegove posljednje pobjede. Zaboravio je kakav je to osjećaj. Znam da boli Gorane, ali izdrži. Jak si ti čovjek. Dobri su dani pred tobom", napisao je Đoković na Instagramu.

Đokovića u idućem kolu čeka Francuz Lucas Pouille.

Komentara 62

GA
GandalfovBrat
10:58 16.08.2019.

evo kliknuo sam. sretni?

Avatar taqa
taqa
10:53 16.08.2019.

Zavaravajući naslov. Nema teme za pisanje.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:32 16.08.2019.

Večernja hartija u akciji "Bratstvo i jedinstvo"! Zapravo su mi dragi i Đoković i Ivanišević, a i Riblja čorba je nekoć bila broj 1 dok četnik Bora nije "izašao iz ormara" (pjesma u pozadini je iz tog perioda... Ali Večernjaja hartija ima svoj "kurs" i benzinski agregat bez ventilacije i uporno nas truje srpskim monoksidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije