Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI MEDIJI

Ivan Leko otpada za klupu Šahtara? Drugi Hrvat postaje trener ukrajinskog velikana

Marius Becker/DPA
23.10.2023.
u 18:08

Jedno vrijeme se pisalo kako Darijo Srna želi dovesti Ivana Leku kojem se trese klupa u splitskom Hajduku, ali čini se da je ta opcija definitivno otpala.

Hrvatski stručnjak Marino Pušić uskoro bi trebao postati novi trener ukrajinskog Šahtara, javljaju tamošnji mediji te Fabrizio Romano. Jedno vrijeme se pisalo kako Darijo Srna želi dovesti Ivana Leku kojem se trese klupa u splitskom Hajduku, ali čini se da je ta opcija definitivno otpala. 

GALERIJA Darijo Srna: Razočarao sam oca, to me ubilo više i od njegove smrti

1/6

Pušić je dugogodišnji pomoćnik trenera Feyenoorda Arnea Slota pa će Šahtar vjerojatno morati isplatiti odštetu nizozemskom prvaku. Hrvatski trener je inače rođen u Mostaru, a jedini samostalni trenerski angažman imao je u sezoni 2018./2019. kad je Twente vratio u elitni rang nizozemskog nogometa.

Zbog tog podviga je dobio nagradu za najboljeg trenera sezone 2019. godine, a kao pomoćnik Arneu Slotu izborio je finale Konferencijske lige s Feyenoordom. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, privremeni trener 'rudara' iz Donjecka je sportski direktor Darijo Srna koji je prvu utakmicu na klupi dobio s 3:0. 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:39 23.10.2023.

leko je dobar samo za moćni hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije