Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Brozović

Inter svladao Bayern, pogledajte sjajnu Perišićevu asistenciju

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.07.2017.
u 16:25

Interu u subotu preostaje još jedan dvoboj prije povratka s azijske turneje i to s Chelseajem.

Nogometaši milanskog Intera svladali su Bayern sa 2-0 u prijateljskom dvoboju odigranom u četvrtak na Nacionalnom stadionu u Singapuru, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je u ulozi asistenta kod drugog pogotka dvostrukog strijelca Edera.

Talijanska momčad povela je već u 8. minuti, kad je talijanski reprezentativac Eder odlično reagirao na ubačaj suigrača Antonia Candreve i glavom, u padu, pogodio gornji lijevi kut Bayernovih vrata.

 

Sličnu akciju, samo po lijevoj strani, Inter je izveo i u 30. minuti. Perišić se sjurio po lijevom krilu, ubacio odličnu loptu na pet metara od Bayernovih vrata, gdje je odlično utrčao Eder i još jednom glavom svladao Svena Ulreicha.

Perišić je u igri bio do 84. minute, kada ga je Luciano Spaletti povukao iz igre, dok je u 66. minuti ubacio Marcela Brozovića. Interu je ovo bila druga pobjeda na azijskoj turneji, nakon što su prije tri dana sa 1-0 svladali Olympique Lyon u kineskom Nanjingu.

Interu u subotu (13.35 sati) preostaje još jedan dvoboj prije povratka s azijske turneje. Ponovno će igrati u Singapuru, a suparnik "crno-plavima" bit će engelski prvak Chelsea.

Komentara 1

GE
gerearsenal
21:04 27.07.2017.

gdje da vidim asistenciju u pm!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije