Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vrijeme treninga

Igrač Orašja Adin Alihodžić bori se za život nakon udara groma

grom
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
11.08.2016.
u 10:23

Najgore je prošao Adin Alihodžić (19), koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu u Tuzli, u vrlo je teškom stanju, još se bori za život!

Za vrijeme treninga igrača drugoligaša Orašja udario je grom te teško ozlijedio jednoga, a lakše nekoliko igrača!

Najgore je prošao Adin Alihodžić (19), koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu u Tuzli, u vrlo je teškom stanju, još se bori za život!

– Trenirali smo na glavnom terenu i uigravali momčad za subotu. Sve je bilo normalno, kišica je padala i puhao je vjetar, a po takvom vremenu trenirali smo milijun puta. I nakon 15-ak minuta odjednom je udario grom, a najgore je prošao mali Adin Alihodžić, dok Antonio Vidović ima opeklinu na ruci. Pored njih, još 5-6 igrača je bilo na pregledima, ali oni su svi OK –  rekao je igrač Matijas Pejić za sportsport.ba.

Komentara 2

DR
draxy
13:17 11.08.2016.

Klub se zove HNK Orašje i član je Prve lige FBiH.

PO
POBROZDS
13:11 11.08.2016.

HNK ORASJE .sve najbolje tim igračima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije