Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO ZA ZRINJSKI

Ibanez: Sretan sam zbog Dinama, ima šanse proći grupu

Luis Ibanez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
19.09.2019.
u 23:01

"Sretan sam što je Dinamo pobijedio sinoć 4-0. S takvom ekipom mogu sigurno biti među prva dva", rekao je argentinski nogometaš.

Argentinski branič Luis Ibáñez izrazio je u četvrtak u Mostaru uvjerenje kako njegov bivši klub Dinamo može biti među dvije momčadi koje će se plasirati u eliminacijsku fazu natjecanja Lige prvaka.

 "Sretan sam što je Dinamo pobijedio sinoć 4-0. S takvom ekipom mogu sigurno biti među prva dva", rekao je argentinski nogometaš. On je u karijeri između 2008. i 2013. godine branio boje Modrih koji su sinoć s visokih 4-0 na otvaranju Lige prvaka potopili ekipu Atalante iz Bergama.

Luis Ibanez je u četvrtak je predstavljen u Mostaru, gdje se priključio šesterostrukom bosanskohercegovačkom prvaku Zrinjskom s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. Rekao je kako u ovaj klub nije došao zbog novca iako je na stolu imao više ponuda nakon što se razišao s turskim Trabzonsporom.

"Zrinjski je zvao, ja sam odmah rekao da ću doći. Za pet minuta smo se dogovorili", kazao je Ibáñez koji je najavio i borbu Zrinjskog za novi naslov prvaka.

"U Mostar sam stigao da sa Zrinjskim osvojim titulu prvaka i da nešto napravimo u Europi", kazao je Ibáñez. Po taj naslov ići će s brojem 28 na leđima. Taj broj je nosio i u dresu Boca Juniorsa.

Ovaj 31-godišnji argentinski nogometaš do sada je nastupao za Boca Juniors, Dinamo Zagreb, Racing Club, Győri, Crvenu zvezdu, Karabukspor i Trabzonspor. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:56 20.09.2019.

Znaci suncokret se kaze na argentinski Luis Ibanez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije