Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO VAŽAN SUSRET

HTV neće prenositi Atalantu i Dinamo, evo gdje možete gledati utakmicu

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
26.11.2019.
u 06:45

– Dinamo je godinama neslavno prolazio u Ligi prvaka, no konkurentni smo sa svima i tako će biti do zadnjega kola. Kako god završi utakmica s Atalantom, u zadnjem kolu imat ćemo šansu prezimiti u Europi – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Dinamo večeras od 21 sat na San Siru protiv Atalante igra iznimno važnu utakmicu skupine C Lige prvaka.

Iza nas su četiri odigrana kola, a situacija u skupini je sljedeća: Manchester City ima 10 bodova, Šahtar i Dinamo po pet, dok je Atalanta osvojila jedan. U posljednjem kolu Dinamo će ugostiti City, dok će Šahtar igrati protiv Atalante.

– Dinamo je godinama bio ekipa koja je neslavno prolazila u Ligi prvaka, no konkurentni smo sa svima i tako će biti do zadnjega kola. Kako god završi utakmica s Atalantom, u zadnjem kolu imat ćemo šanse prezimiti u Europi – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Dinamo će imati dobru podršku brojnih navijača koji stižu na San Siro, a svi koji se ne zapute u Italiju utakmicu će moći gledati na malim ekranima.

Budući da Atalanta i Dinamo igraju u utorak, susret neće biti na ekranima HTV-a nego će utakmicu prenositi PlanetSport. Dvoboj počinje u 21 sat, a uvodna je emisija sat ranije.

>> Pogledajte konferenciju za medije Nenada Bjelice i Bruna Petkovića

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
07:18 26.11.2019.

Zaposlenike htv treba trzisno preusmjeriti...pristojbu predplatu za tv ukinuti..i onda sto zarade neka trose...a neka ih placaju oni koji su svaki dan na tv ekranu...s tuđim k...... je lako glogine mlatititi...sa vlastitim to ide malo teze jer boli bocka od udarca ....

AN
AnteKino
07:10 26.11.2019.

Pa svi to znamo,zašto bi hrt prenosio bilo što šta po zakonu ne mora,biće više novca za svoju dicu....

CR
crocro
11:59 26.11.2019.

Hrvatska televizija ima jedan kanal kojemu je dala ime "Sportska televizija". Ona ne služi da bi nam prenosila utakmice domaćih klubova, već reproducira informatiuvne emisije iz "regiona". Naravno da je ne gledam. Ali zašto su tome kanalu dali ime "Sportska televizija" i koje sadržaje ona prenosi? Mnogi su zakinuti jer ne mogu niti naći takve kanale koji prenose utakmicu i za njih treba biti pretplatnik. A mi smo pretplatnici HTV-a i za taj iznos pretplate očekujemo uslugu gledanja utakmica domaćih klubova u Ligi prvaka ili Europskoj ligi. Ako ma naš HTV kojega plaćamo skupo, ne može za uslugo prenijeti utakmicu, onda nam niti ne treba. Imamo širok izbor programa i informacioja na drugim televizijama. Da se može isključiti s programa HTV-a odmah bi to učinio. Ali to nije moguće u ovome životu. To nije moguće niti kada bi živio u drugom životu, jer bi još uvijek bio vezan nekakvim ugovorom, tako da se ugovor može poništiti samo u slučaju smaka svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije