Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DRESOVI

Hrvatski dragovoljac i Crveni križ u zajedničkom projektu pomažu ukrajinskim obiteljima u Zagrebu

Slovačka: Izbjeglice iz Ukrajine neprestano pristižu na prijelaz Višne Nemecke
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
31.03.2022.
u 16:24

Svi zainteresirani mediji moći će snimiti i nove dresove Hrvatskog Dragovoljca inspirirane ratnim strahotama u Ukrajini

U nedjelju će će se odigrati utakmica 29. kola 1. HNL između GNK Dinama Zagreb i Hrvatskog Dragovoljca u kojoj će gostujuća momčad igrati u posebnim dresovima potpore ukrajinskom narodu s bojama njihove zastave i motivima njihove narodne nošnje.

Prije same utakmice održat će se konferencija za medije koja će se održati u petak u 13 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

Na konferenciji će biti predstavljen cijeli projekt u koji je uključen Crveni križ Zagreb, kao i način pomoći ukrajinskim obiteljima koje su svoj novi dom i sigurnost od ratnog stradanja pronašle u Zagrebu, te najavljena utakmica, piše u priopćenju.

Konferenciji za medije će prisustvovati Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, Valentino Majstorović, kapetan Hrvatskog Dragovoljca i Karlo Perić, igrač Hrvatskog Dragovoljca i U20 reprezentacije.

Foto: Crveni Križ

Svi zainteresirani mediji moći će snimiti i nove dresove Hrvatskog Dragovoljca inspirirane ratnim strahotama u Ukrajini.

>> VIDEO Žestoka raketiranja na istoku: "Rusi opet koriste bijeli fosfor"


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije