Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao i Pijetraj

Hrgović javno zaprijetio Babiću, neke će od tih riječi 'Divljaku' sigurno dići tlak u nebesa

Filip Hrgović
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/5
13.10.2020.
u 21:07

- Njemu bi to mogao biti kraj karijere, vjerujem da bih ga teško nokautirao u prvih nekoliko rundi - rekao je Hrgović

Hrvatski teškaš Filip Hrgović priprema se u Miamiju za sljedeći meč protiv Rydella Bookera (7. studenog), a u razgovoru za RTL nije zaboravio niti na svog potencijalnog hrvatskog suparnika Alena 'Divljaka' Babića s kojim neprestano vodi žestoki verbalni rat.

Nakon što je Babić Hrgoviću nedavno poručio da je sramota, i to zato što je prihvatio borbu protiv Grka Alexandrea Kartozije, 680. boksača svijeta kojeg je svladao ubojitim udarcem već u drugoj rundi, Hrgović je uzvratio također teškim riječima:

- Babić je smiješan. Kako u ringu, tako i izvan njega. Može! Što se mene tiče, borit ću se protiv svakog koga mi menadžeri i promotori predlože, na njima je odluka. Ali njemu bi to mogao biti kraj karijere, vjerujem da bih ga teško nokautirao u prvih nekoliko rundi - rekao je Hrgović,

Situaciju je komentirao i sadašnji Babićev trener Leonard Pijetraj, čovjek koji se s Hrgovićem razišao u vrlo ružnim odnosima:

- On jako trza, legne s Babićem i ustaje s Babićem - kazao je Pijetraj.

Što se borbe s Bookerom tiče, Hrgović je kazao sljedeće:

- Bio mi je sparing-partner u jednom kampu tako da se dobro poznajemo. Opasan je prvih nekoliko rundi, vješt je boksač i dobar je tehnički, ali sigurno je da nije u najboljim boksačkim godinama i da će moje šanse biti sve bolje kako će meč odmicati. Htio bih ga 'prekinuti' prije odluke sudaca i na taj način poslati poruku vrhu teškaša - rekao je Hrgović. 

 



 

 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
23:31 13.10.2020.

Sve to izmedju njih kuha Pijetraj, nije mu sjelo kaj je Hrga otišo..

MR
mrkvax
09:32 14.10.2020.

Hrgoviću...zašto se spuštaš na njegovu razinu...? Ignoriraj tog Babića to će ga najviše pogoditi ovako mu daješ na važnosti...Eto ja bi se borio s tim Babićem i jamčim da bih ga nokautirao do treće runde...Pa tip nema pojma o boksu... Ovako kao on boksaju samo neuke sirovine nikako majstori te plemenite vještine...

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
22:34 13.10.2020.

Babic je opaki nokauter, ali Hrgovic ce ga sraviti tamo gdhe mu je mjesto, zna on to vrlo dobro, njemu je vise do promocije nego do toga da Hrgovicu uzme muskost. Kad ga Hrgi razbije kako se Babic stajati sa svojom muskoscu, hoce li mu se uopce vise dizati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije