Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Borilački sport

VIDEO: Hrgović nije dao šansu Britancu! Direktom završio posao u 4. rundi

Iako je Little krošeom uzdrmao Hrgovića, uslijedio je odgovor koji je završio desnim direktom, Littleu je puknula  arkada i sudac je prekinuo meč!
27. siječnja 2018. u 20:58 13 komentara 24713 prikaza
Filip Hrgović
Foto: #KDLP
Pogledajte galeriju 1/6

Filip Hrgović stigao je i do treće profesionalne pobjede u karijeri. U Rigi je u četvrtoj rundi srušio Toma Littlea iz Velike Britanije.

Filip Hrgović Osam rundi mogu odraditi sa svakim teškašem na svijetu

Hrgović je ušao opreznije u meč, a prvi je udarac uputio Little i to direkt prema jetri hrvatskog borba. Nakon toga Filip je preuzeo inicijativu, dao nekoliko udaraca Littleu, natjerao ga na konopce. U posljednjim sekundama prve runde desnicom je Hrgović uzdrmao Britanca, koji je ipak uspio ostati na nogama.

I druga runda protekla je u potpunoj dominaciji naše borca. Little je pokušavao izbjegavati njegove udarce, no pri kraju runde uslijedila je nova serija Hrgovićevih udaraca koje su ponovno uzdrmale Britanca.

Hrgović je nastavio s udarcima i u trećoj rundi, no i Little je pokazao da zna uzvratiti, sjevnuo je kroše, no srećom nije pogodio našeg borca. Britanac u meču nije imao rješenje lijevi Hrgovićev direkt koji mu je donio i treću rundu.

Odluka je pala u četvrtoj rundi. Iako je Little krošeom uzdrmao Hrgovića, uslijedio je odgovor koji je završio desnim direktom, Littleu je puknula  arkada i sudac je prekinuo meč! 

Na jučerašnjem vaganju Filip je bio više od 10 kilograma lakši od Britanca. Littleu je izmjereno 115,5 kilograma, a Hrgović je imao svojih standardnih 104.

Hrgović je do tada ostvario dvije čiste pobjede u dva profesionalna nastupa kada je nokautirao prvo Raphaela Zumbana Lovea, a onda i Pavela Soura.

Stipe Miočić PRVAK NA PRVAKA Bomba iz UFC-a! Stipe Miočić doznao idućeg protivnika, iznimno je atraktivan! Stipe Miočić UFC FORSIRA, ALI... Šampion izbjegava Miočića: Držat ću se podalje, prebio bi me Ryan Marie Miočić UFC prvak Miočić: Supruga je moja stijena, a majka inspiracija
javio se iz bolnice
Voditelj i bivši nogometaš izvadio tumor veličine 12 cm: 'Prvi doktor je rekao da nije ništa, a kvržica je samo rasla'
Mars Incorporated
Za bolje sutra
Jedna tvrtka aktivno se bori za ravnopravnost spolova i spas klime: Ovo su njihove metode