Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija odlučila

HNS suspendirao Ivana Bebeka, slijedi odluka o kazni

Ivan Bebek
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/2
01.10.2021.
u 13:06

Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju.

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je danas sjednicu na temu suca Ivana Bebeka i audiosnimke koja je ovoga tjedna objavljena u medijima.

Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka disciplinskoj komisiji koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni.

Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju.

Ovo je transkript spornog razgovora:

"To ti je klasika. Prvo taj Blaž Duplančić, to je jedno obično štene koje je bilo oslobođeno tjelesnog. Ta situacija... Livaja se okreće i ovaj digne ruke, dolazi do nekog kontakta po nozi, ali Livaja svoju desnu nogu gura malo u desno dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta i onda sam sebi zapne nogu. To što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt stvarno bio, da Livaja nije svojom kretnjom jednako došao do suparnika kao i suparnik do njega.

To meni nije kazneni udarac i ne može biti. Odnosno, da ga sviraš može proć, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ići tako da ćemo zadovoljiti Hajduk i navijački puk Hajdukov, pa da onda oni ne bi mijaukali, onda je najbolje da utakmicu na Poljudu krenemo s 2:0 i da onda možemo normalno suditi. To mi je degutantno.

Pričao sam s pet splitskih novinara i oni kažu da ni njima to nije dovoljno za kazneni udarac. Naravno, oni nemaju muda to napisati. Blaž Duplančić je uvijek bio takav i on će umrijeti takav. To je jedno obično smeće. Tko god je malo duže u nogometu, već je navikao na iste scenarije iz kuhinje dole. Nemam se snage više ni živcirati, da ti budem iskren.

>> Poslušajte i spornu snimku 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
13:17 01.10.2021.

Suluda odluka. Razlog za nju još suluđi!

DA
DarthVader
13:26 01.10.2021.

Pa vidi se iz neba da HNS otvoreno zeli da hajduk bude napokon prvak, jer drugacije nije moguce. A svi ostali klubovi na ovo sute. Katastrofa.

ED
edvardl
14:43 01.10.2021.

Najbolje proglasit Hajduk prvakom, zašto uopće igrati i trošiti novce na putovanja...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije