Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA POBJEDA

Hajduk strahovao protiv Cibalije, Torcida opet vrijeđala Janicu Kostelić!

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
30.07.2017.
u 21:02

Bilo je tu povika i prema HNS-u, Mamiću, policiji...

U utakmici s Hajdukom igrači Cibalije (2:1) dali su maksimalno koliko mogu ali jednostavno više od časnog poraza nije išlo. Još jednom se potvrdilo kako su momčadi Cibalije neophodna igračka pojačanja kako i ove godine ne bi do zadnjeg kola borili se za opstanak u 1. HNL. 

I prije utakmice navijači su govorili kako bi svaki rezultat, osim poraza Cibalije, bio prava senzacija. Razlog tome je činjenica da je Cibalia u ovo prvenstvo ušla slabija nego prošle godine, a uz to u međuvremenu su ostali bez još tri igrača (Petar i Matija Mišić i Šimunac). Igračka pojačanja i dalje izostaju, a u isto vrijeme financijska situacija je i dalje iznimno teška. 

1/13

Tijekom proteklog tjedna nedavno izabrani novi predsjednik Cibalije Tomo Bobek započeo je s isplatom zaostalih plaća igračima i radnoj zajednici ali će se do rezultata i na terenu morati još sačekati. Vinkovčani su u utakmicu ušli veoma borbeno riješeni da daju sve od sebe kako bi uzeli prve bodove u ovoj sezoni. Već u četvrtoj minuti Zgrablić je iz jedne gužve šutirao tik uz desnu gredu vrata Stipice. Isto se ponovilo i u 7 minuti kada je Štrkalj šutirao glavom. Uz još nekoliko pokušaja iz daleka kada je riječ o prvom poluvremenu to bi bilo to. Favorizirani Hajduk u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan šut u okvir gola Brkića. 

Prvo poluvrijeme ostat će tako zapamćeno po pravom prolomu oblaka, grmljavini i munjama ali i ponovnom vrijeđanju Janice Kostelić od strane Torcide. Bilo je tu povika i prema HNS-u, Mamiću, policiji... U drugo poluvrijeme Hajduk ulazi odlučniji, a umjesto Ohandze u igru je ušao Said. To se Španjolcu na klupi Splićana isplatilo već u 56. minuti kada je jednu podvaljenu loptu od Nikole Vlašića smjestio u vrata Brkića. 

Bio je to početak kraja Cibalije, a sve je bilo gotovo u 75. minuti kada je još jednu podvaljenu loptu, poslije promašenog čistog zicera Saida, u mrežu smjestio Vlašić. Tračak nade domaćima donio je Frane Vitaić koji je u igru ušao u 73 minuti da bi u 82 minuti sa skoro 40 metara svladao Stipicu.  Pomogao je dijelom i težak teren ali ipak najveći krivac je vratar Stipica koji je morao bolje reagirati.

Do kraja je Cibalia pokušala izjednačiti ali više se od trećeg poraza u tri kola nije moglo. U nekim trenucima Splićani su grčevito branili svoja vrata. Poslije odigrane utakmice oba trenera imaju razloga za brigu. Bartolović jer je svjestan da će s ovom momčadi ponovno se boriti za opstanak dok Carrillo pred uzvrat kvalifikacija Europske lige puno toga mora popraviti u igri svoje momčadi. Treba napomenuti i kako su pred samu utakmicu predstavnici Cibalije i Hajduka položili vijenac u spomen na najvjernijeg navijača Vinkovčana Stjepana Vojnića koji je preminuo prije točno godinu dana.

HNK Cibalia – HNK Hajduk 1:2 (0:0)
Stadion Cibalia
Gledatelja 2291
Sudac: Igor Pajač (Zelina)

HNK CIBALIA: Brkić -Karamarko Zgrablić Tomašević Čuljak - Muženjak (79 Filipović) – Pervan (73 Vitaić) Štrkalj Plum Galić – Dabro (61 Kordić) (trener Mladen Bartolović)

HNK HAJDUK: Stipica - Juranović Nižić Carbonieri Fomitschow – Radošević (68 Gkentsoglou) Kožulj Hamza – Vlašić (81 Jandrek) Šehić – Ohandza (45 Said) (trener Juan Antonio Carrillo)

Igrač utakmice Nikola Vlašić

0-1 Said (Vlašić) - 56 minuta
0-2 Vlašić - 75 minuta
1-2 Vitaić - 82 minuta

 

Komentara 69

PR
promag
21:46 30.07.2017.

Žalosno je jedino to što i Hajduk stoji iza takve Torcide, a ne ograđuje se od nje. A ta ista Torcida na račun te "borbe" za Hajduk blati sve što je Hrvatsko.

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
21:24 30.07.2017.

U sve zadnje tri utakmice sa Cibalijom hajduk uz pomoc suca dolazi do pobjede. Opet poklonjen gol hajduku, cistibofsajd, da je Rey Charles sudija vidija bi gol. Sada nece biti iz poljuda usporenih snimki i seciranja svake sekunde, sad se poljud nece oglasit, vec vidjeno, jad i bijeda movvare iz poljuda

AD
admin2
21:42 30.07.2017.

Nisu to torcidaši to su delije okupljene oko orijunaške fantomske udruge naš hajduk, neka idu na slobodni yugoslovenski teritorij

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije