Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na korak do transfera

Gotovo je, odlazi iz Madrida: Hrvat odbio i Bayern, potpisuje za velikana!

Luka Modrić i Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.07.2018.
u 17:06

Navodi se da je imao ponude Bayerna i Napolija, ali ih je odbio

Kao što smo već puno puta napisali, nakon sjajnog rezultata na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, hrvatski nogometaši postali su pravi hit na nogometnom tržištu.

Puno je vatrenih koji će ovoga ljeta napustiti svoj klub i krenuti u nove izazove, a ponuda im nimalo ne nedostaje. Velikani sa svih strana pokušavaju dovesti naše nogometaše u svoje redove.

>>Pogledajte koji velikani žele hrvatske nogometaše

A čini se da je najbliži tome Šime Vrsaljko, koji bi uskoro mogao napustiti Atletico Madrid. Tako barem tvrdi ugledna Gazzetta, koja često ima prave informacije kad su transferi u pitanju.

Prema njihovu pisanju, Atletico je navodno već prihvatio ponudu milanskog Intera, a Šime bi uskoro mogao i potpisati ugovor. Navodi se da je imao i opcije da ode u Bayern ili Napoli, ali da je to odbio te da je baš želio postati Brozovićev i Perišićev suigrač.

Talijanski velikan prvo će ga uzeti na posudbu i za nju platiti oko osam milijuna eura, a zatim će ga sljedeće sezone otkupiti za još 17 milijuna eura.

>>Pogledajte kako pjevaju Šime Vrsaljko i društvo

Talijanski mediji navode da je trener Intera Luciano Spaletti oduševljen zbog ovog transfera jer jako cijeni Vrsaljka. Uz to mu je drago što ne bi trebao imati problema s prilagodbom na ligu jer je u njoj već igrao. Prvo je u sezoni 2013/14. igrao za Genou, da bi naredne dvije sezone branio boje Sassuola. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 49

BY
byserabya
17:44 27.07.2018.

Glupi novinar...kam si ti u školu išel... staviš Luku u prvi plan i pišeš o šimi...glup si!

PR
prajdali100
17:23 27.07.2018.

Bravo Šime.Kakve je samo igrače dobio Inter !!!

ST
Starotopoljanin
17:45 27.07.2018.

ali kako ova dvojica istetovirani kao dva robijasa,gadi mi se ,da tako mogu unistiti svoju kozu i svoje tijelo.neznam kom se ovo dopada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije