Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barber Ivan Mišković

Svi žele frizuru kao Suba i brkove kao Šime Vrsaljko

Foto: Instagram
1/6
28.07.2018.
u 07:00

Ovaj Zadranin uređuje brade i frizure brojnim poznatim sportašima poput Šime Vrsaljka, Borne Ćorića i drugih

- Sve su to zadarska dica koju znam iz škole ili smo se družili u djetinjstvu, a sada dolaze kod mene na frizuru, priča nam barber Ivan Mišković, koji je prošlo ljeto u Zadru otvorio salon Mr.Razor. Ondje uređuje brade i frizure našim poznatim reprezentativcima Šimi Vrsaljku i Danijelu Subašiću. Osim nogometaša, u Ivanov salon dolaze i tenisač Borna Ćorić, borac Goran Reljić i mnogi drugi.

Ivan je radio u New Yorku, pa odlučio otvoriti salon u Zadru, a u frizerstvu ima 14 godina iskustva.

Povratak u Zadar

- Želja za New Yorkom krenula je od malih nogu i traje i dan-danas. Kad sam odlučio da Zadru treba nešto drukčije i originalnije, bilo mi je jasno da ću se vratiti. U New Yorku sam imao priliku živjeti život brijača družeći se s poznatim barberom Enriqueom, koji je radio u jednoj od najboljih brijačnica... Sada je sve to povijest, tu sam i želim napraviti najbolji posao - ispričao nam je.

Među njegovim su poznatim klijentima Šime Vrsaljko, čije je poznate brkove i frizuru uredio baš prije nekoliko dana, Danijel Subašić, Goran Reljić, Borna Ćorić, Kristijan Krajina, Marko Banić i mnogi drugi...

- Sve su to jako jednostavni i dobri momci, s kojima je lako razgovarati o bilo čemu. Drago mi je da smo imali priliku upoznati se i što smo napravili za njih ono što najbolje radimo, a to je ‘barbering’. Veselimo se dolasku mnogih drugih i svima želimo dobrodošlicu. Svakako planiramo razvijati tvrtku i vjerujemo da ćemo u budućnosti moći ponuditi i druge stvari - kaže nam barber.

Najviše mu klijenata dolazi sa zahtjevima za frizurom poput one vratara Danijela Subašića koji je očito postavio neke nove trendove.

Frizura poput Sube

- Svi žele imati frizuru poput njega, a osim toga mnogima se sviđaju brkovi Šime Vrsaljka.

Prije važnih utakmica ili natjecanja među sportašima nema praznovjerja da uvijek moraju imati istu frizuru i bradu, a vole poznate stilove.

- Mislim da nije u pitanju praznovjerje nego navika. Stekao sam njihovo povjerenje, ja im nekada sugeriram promjenu, a ako su raspoloženi onda napravimo nešto drukčije - kaže nam simpatični Mišković.

Pogledajte video: Top 10 by Vatreni bend

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:23 28.07.2018.

daj mene osisaj ko Vidu

Avatar arba_arba
arba_arba
14:21 28.07.2018.

Tile Subasic je nas po mentalitetu i ponasanju a Sinovcic je sirovina sa ponasanjem krajiskih vlaja

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
08:20 28.07.2018.

Dali za Subašića koristi drugi pribor ili sve šiša i brije sa jednim?Mislim na naše i njihove.Recimo Sinovčić i Subašić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije