Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJEN?

Genoa očekuje Ivana Jurića u gradskom derbiju

Ivan Jurić
AFP
24.11.2009.
u 23:26

Krajem listopada je ozljedu bedrenog mišića lijeve noge zadobio hrvatski reprezentativac Ivan Jurić i otad nije igrao za svoju Genou.

No, povratak bi se mogao dogoditi u pravom trenutku, u utakmici 14. kola talijanske Serije A, u vrućem gradskom ogledu protiv Sampdorije.

Na internet-stranicama SampdoriaNews se navodi da bi suparnik mogao biti jači za povratak defenzivnog veznjaka iako se predviđa da neće početi utakmicu od samog početka zbog duge stanke i upitne pripremljenosti za cijeli ogled.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije