Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA TI SE OKRENE ŽELUDAC

GALERIJA Pogledajte što sve na štandovima s hranom besramno poslužuju

https://twitter.com/joe9696taylor
19.12.2020.
u 20:54

Elliott je upitao 'tviteraše' pamte li najgori obrok koji im je naplaćen na stadionima, pa do subote dočekao na desetke odgovora koje je ostatak svijeta ispratio u nevjerici

Navijač londonskog West Hama imena Elliot pokrenuo je lavinu tvitova na toj društvenoj mreži nakon što se u srijedu potužio kakvu su mu kobasicu prodali na jednoj od nedavnih nogometnih utakmica.

Elliott je upitao 'tviteraše' pamte li najgori obrok koji im je naplaćen na stadionima, pa do subote dočekao na desetke odgovora koje je ostatak svijeta ispratio u nevjerici.

Tako smo  upoznali najzgužvaniji cheesburger u povijesti čovječanstva, pregorjelu pitu, cheeseburger bez ičega, hrenovke na nečemu što izgleda kao puding od stare juhe, komad sira bačen na pržene krumpiriće, jedva uočljivu kobasicu unutar žemlje, šuplju hrenovku, ali i nešto što neodoljivo podsjeća na govance.

To remek-djelo prijavio je čovjek koji je otišao pogledati svoj klub protiv Stevenagea, ali moramo priznati da smo ostali 'oduševljeni' još mnogim zanimljivim kulinarskim izričajima.

Pa ako imate želudac, slobodno nastavite s istraživanjem... 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SS
sokac sa drave
09:10 20.12.2020.

Koje govance ovo je ptilicno veliko to bi moglo biti govno.

Avatar Joejordan
Joejordan
21:29 19.12.2020.

Sigurno je te obroke dobio na gostujućim terenima(standovima) tako oni jedni druge provociraju..

Avatar EtTore
EtTore
21:19 19.12.2020.

Pocela Sezona, era MTF! Tako varate Narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije