Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirao na Instagramu

Čuveni bivši Vatreni izvrijeđao zamjenika Božinovića kada je vidio novu mjeru: Pa baš si...

Danijel Pranjić
Foto: Privatna arhiva
1/5
18.12.2020.
u 20:48

Pranjića je zasmetalo kada je Trut kazao da roditeljima odlazak po djecu neće biti opravdanje

Nacionalni stožer civilne zaštite u petak je donio odluku o uvođenju propusnica bez kojih od sljedeće srijede, 23. prosinca, neće biti moguće putovanje među županijama.

Jedina iznimka su Zagreb i Zagrebačka županija, koji će se promatrati kao cjelina. Večeras je za RTL uvođenje propusnica komentirao i Damir Trut, šef Civilne zaštite i zamjenik čelnika Nacionalnog stožera Davora Božinovića.

- Mislim da smo ostavili dovoljno vremena da se službe i sve aktivnosti pripreme i da se mjera kvalitetno pripremi. Vjerujem da su svi svjesni situacije i da će napravili sve da se zaraza ne bi širila - rekao je Trut, pa na sljedeće pitanje odgovorio ovako:

Neki roditelji su djecu odvezli bakama i djedovima, hoće li ih moći vratiti kućama, hoće li biti opravdanje da se moraju vratiti po djecu?

- To nije opravdanje i neće dobiti propusnicu- odgovorio je Trut, a na što je odmah na svom profilu na Instagramu regairao Danijel Pranjić, naš legendarni reprezentativac koji je za Vatrene odigrao 58 utakmica.

- Pa baš si trutina - prokomentirao je.

Foto: https://www.instagram.com/danijelpranjic32dp/



 
 

 

Komentara 51

ML
mladaklada
21:05 18.12.2020.

Nije to samo Pranjiću zasmetalo. Očito je riječ o policijskom aparatčiku koji bi i oružje možda upotrijebio u provedbi besmislene mjere, samo da se dokaže svojim naredbodavateljima.

DU
Deleted user
21:24 18.12.2020.

budala koja dobije vlast može u pet minuta napravit toliko zla,da se to zlo godinama ne može popravit.za neke bi osim potvrde o nekažnjavanju bilo dobro izradit i psihološke profile prije zapošljavanja na odgovorne dužnosti.

JP
josip.pivar11
21:32 18.12.2020.

Za takvu izjavu moraš biti stvarno blesav, ono baš trut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije