Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNICI MOMČADI ZGROŽENI

Isplivala snimka što je sin bogataša radio djevojci na stražnjem sjedalu, hitno otvorena istraga

Nikita Mazepin
Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL
1/5
09.12.2020.
u 18:56

Mazepin je trenutačno petoplasirani vozač u poretku Formule 2 i sljedeće sezone bi se u Haasu trebao priključiti vodećem iz F2 Micku Schumacheru, sinu legendarnog Michaela Schumachera

Nikita Mazepin, 21-godišnji Rus koji je početkom prosinca potpisao ugovor s američkom momčadi Haas u formuli 1, našao se u gadnoj nevolji nakon što je do javnosti doprla snimka koja je kratko stajala na njegovu profilu na Instagramu.

Naime, Mazepin je tijekom vožnje snimao kako na stražnjem sjedalu hvata neku djevojku za grudi, a što su čelnici momčadi ocijenili neprihvatljivim.

Hitno su otvorili istragu, a tijekom srijede su objavili sljedeće:

- Momčad ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina koje smo mogli vidjeti u videu koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama. Uz to, smatramo odvratnim čak i samu činjenicu da je video objavljen na društvenim mrežama. Do daljnjega ne želimo ništa komentirati, a sa slučajem ćemo se obračunati interno - naveli su čelnici momčadi u srijedu na Twitteru.

Posramljeni Mazepin se u međuvremenu ispričao, a u njegovu obranu stala je i djevojka koju je hvatao za grudi. Kazala je da su njih dvoje dugogodišnji prijatelji koji su se na neprimjeren način šalili, te je, između ostaloga, navela da je Mazepin krasan dečko koji nikad ne bi učinio ništa da je ponizi.

Šala ili ne, mediji su počeli nagađati da bi Mazepinov potez mogao završiti isključenjem iz momčadi.

Mazepin je trenutačno petoplasirani vozač u poretku Formule 2 i sljedeće sezone bi se u Haasu trebao priključiti vodećem iz F2 Micku Schumacheru, sinu legendarnog Michaela Schumachera.

Mazepinov otac Dmitrij većinski je dioničar i predsjednik ruske tvrtke Uralchem, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na više od sedam milijardi američkih dolara.

Video je moguće pogledati ovdje, a upozoravamo da je u pitanje eksplicitan sadržaj neprimjeren za osobe mlađe od 18 godina.

Foto: https://www.instagram.com/nikita_mazepin/

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Tombstone
Tombstone
20:44 09.12.2020.

I tata bi sine....

DU
Deleted user
21:57 09.12.2020.

Radio je isto što bi radio i sin siromaha.

DU
Deleted user
23:26 09.12.2020.

da je homo onda bi ga glorificirali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije