Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica u ponedjeljak

Futsal Dinamo osmicom do finala kupa, protiv Alumnusa spektakl u Ciboni!

Futsal Dinamo
Futsal Dinamo
06.12.2014.
u 01:04

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, ali moramo biti pošteni i priznati kako nam se danas poklopilo dosta stvari. Gotovo svi naši udarci koje smo uputili prema golu gostiju urodili su pogotkom

U polufinalu hrvatskog kupa regije Sjever u futsalu momčad Dinama ostvarila je visoku pobjedu nad Rugvicom, završilo je 8:2. Bio je to susret u kojem je vodeća momčad Druge HMNL sjever dominirala od prve do zadnje minute, a već je na poluvremenu imala vodstvo 5:0.

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, ali moramo biti pošteni i priznati kako nam se danas poklopilo dosta stvari. Gotovo svi naši udarci koje smo uputili prema golu gostiju urodili su pogotkom, a kada vas tako krene, utakmica obično odlazi samo u jednom smjeru, rekao je trener Dinama Mate Čuljak.

Foto: Futsal Dinamo

U finalu regije sjever Dinamo će igrati protiv aktualnog prvaka Alumnusa, a taj će se susret igrati u ponedjeljak u Draženovu domu. Novi spektakl je zajamčen...

>>Pogledajte sjajnu atmosferu BBB-a u Draženovom domu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije