Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOVA FERENŠČICA

FOTO U čast Cici: Dinamovi navijači 'zapalili' Zagreb, oduševljen i sin Niko

Foto: Youtube/Screenshot
1/11
05.09.2021.
u 21:19

"Za mene je Cico najveći od nas"

Prošlo je pola godine otkako nas je napustio legendarni dinamovac Zlatko Cico Kranjčar. Prerano, složit će se mnogi ljubitelji plave boje. 

Njemu u čast na njegovom rodnom zagrebačkom kvartu - Ferenščici - održan je memorijalni turnir. na igralištu Osnovne škole Augusta Cesarca zaigrale su istinske legende. 

Jedna od njih, Marko Mlinarić, za kraj turnira je rekao riječi do kojih se naježi svaki dinamovac:

- Cico je istinska legenda i jedan od naših najvećih igrača. Za mene najveći - rekao je Mlinka za Novu TV, a Niko Kranjčar je dodao:

- Ako tata gleda odnekud, sigurno je sretan što su se ljudi ovako okupili zbog njega. Podsjetili su me na to što je on stvarno bio - rekla je očeva slika i prilika. 

Na to bi mnogi potvrdili: Cico je Zagreb, Zagreb je Cico.

05.09.2021., Zagreb - 1. Memorijalni veteranski malonogometni turnir - Zlatko Cico Kranjcar na igralistu OS Augusta Cesarca u naselju Ferenscica. Revijalna utakmica veterani Dinama - Glumci. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Turnir je trajao cijeli vikend, a u nedjelju u 18 sati odigrala se revijalna utakmica između veterana Dinama i momčadi iznenađenja.

Cici u čast zaigrale su istinske legende: Mlinka, Cicin sin Niko Kranjčar, Milivoj Bračun, Drago Vabec, Matić, Stinčić, Čavka, Jozić, Mujčin, Agić, Štefulj, Štrok, Karić, Abramović. 

05.09.2021., Zagreb - 1. Memorijalni veteranski malonogometni turnir - Zlatko Cico Kranjcar na igralistu OS Augusta Cesarca u naselju Ferenscica. Revijalna utakmica veterani Dinama - Glumci. Marko Mlinaric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U devetoj minuti te revijalne utakmice prekinuta je igra, a navijači su 'zapalili kvart' bakljadom. Zašto u devetoj minuti? Jer je Cico na dresu nosio taj broj i svi ga pamte kao legendarnog 'plavog devet'. 

05.09.2021., Zagreb - 1. Memorijalni veteranski malonogometni turnir - Zlatko Cico Kranjcar na igralistu OS Augusta Cesarca u naselju Ferenscica. Revijalna utakmica veterani Dinama - Glumci. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije