Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MRZE NAS JER SMO SRBI'

FOTO Novak se družio sa zapovjednikom zloglasnih Vukova koji kaže: Čast je što sam poznavao Mladića

Twitter
21.09.2021.
u 22:21

"Sad pritisni brate, frka im je! Nato pakt nam ne može ništa! Opleti dole, da čujem vukove kako zavijaju!"

Meni bi bilo žao da Novak ima neke posljedice, ali on se ne obazire na ovakve stvari. Najveća čast u životu koju sam imao je što sam poznavao srpskog junaka Ratka Mladića i što sam sjedio s Novakom Đokovićem, rekao je Milan Jolović nakon pompe u BiH i Srbiji nastaloj zbog fotografije njega i prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića.

On je nakon US Opena otišao u BiH kako bi se odmorio, a ondje  se fotografirao u društvu Milana Jolovića zvanog Legenda. Bivšeg zapovjednika srpske specijalne jedinice Vukovi s Drine. 

Đoković nije pozirao na toj fotografiji s namjerom da ista nastane, ali se to dogodilo u jednom spontanom trenutku. Jolović sjedi pokraj Đokovića, a sve je na Twitteru objavio i pojasnio politolog Jasmin Mujanović. 

Poznati novinar iz BIH Dragan Bursać je u rubrici "Ja mislim" na portalu "Radio Sarajevo" rekao: 

- Našao se tako najbolji tenisač svijeta i za stolom Milana Jolovića Legende, zapovjednika ”Vukova s Drine“, koji je tijekom borbi za osvajanje Srebrenice ostao upamćen po rečenici upućenoj svojim borcima preko motorole: "Sad pritisni brate, frka im je! Nato pakt nam ne može ništa! Opleti dole, da čujem vukove kako zavijaju!" Za one koji ne znaju, narečena “Legenda“ je najaktivnije učestovala u operaciji "Krivaja 95", istoj onoj u kojoj je izveden i sproveden srebrenički genocid. Milanu Joloviću se pripisuje, mimo toga i “herojstvo“ u kome je tokom rata spasio život ratnom zločincu Ratku Mladiću", kaže Bursać.

Milan Jolović je pored vojske poznat i po tome što je oženio srpsku poznatu sportašicu Snežanu Pajkić koja je atletska europska prvakinja iz 1990. u Splitu u trci na 1.500 metara. Upravo je ona bila razlog druženja Novaka i Jolovića.

"Nole je došao u naš hotel da vidi moju suprugu Snežanu, naravno da sam sjeo s njim, popio kavu i čaj, kao svaki domaćin. Ti što vrše kampanju znaju da nemam mrlju! Pokušavali su me procesuirati, ali nije išlo. Bio sam korektan vojnik, radio sam sve po Ženevskoj konvenciji. To znaju borci s muslimanske strane - rekao je Milan Jolović i dodao:

- Kada čitate komentare običnih ljudi ispod tih vijesti, Srba i Bošnjaka, vidi se da se to svodi na hajku pojedinih portala i njihovih vlasnika. Oni jednostavno ne vole bilo što što je srpsko, ni mene, ni Novaka!

- Na internetu se mogu naći izjave bošnjačkih vojnika koji o meni kažu da sam bio viteški zapovjednik. Njihovi obični vojnici mene respektiraju i cijene. O novinarima, političarima i vlasnicima portala koji pokušavaju na osnovu senzacionalnih vijesti da steknu pažnju i popularnost, ne treba trošiti riječi - zaključio je za Kurir.
 

Komentara 14

ST
Startrack
22:47 21.09.2021.

Eno tog istog zapovjednika stoji ispred Drvara i govori Hrvati nece proci a sutradan Hrvati u Drvaru. Svak moze vidit video na Yutubeu. Neznam kolko se pikaju sukobi sa muslimanima po istocnoj Bosni gdje je jedan imao pusku a petet ostalih kamenice.

DU
Deleted user
23:38 21.09.2021.

Zg mediji drzavni i privatni se nadmecu tko ce se vise dodvoravati tom tenisacu koji glumi srbijanca ...nesto slicno kao pjevacu cetnickih pjesama iz icestova...

NE
Neutralac
22:46 21.09.2021.

Koliko mi je poznato Nole je mjesavina Crnogorca i Hrvatice.... znaci ne moze biti uzor Srbijancima po definiciji.... Ali eto to je nekako kao Janjicari u 16. stoljecu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije