Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Everton šokirao Old Trafford, Suarez zabio četiri gola

Suarez
Foto: Press Association/PIXSELL
04.12.2013.
u 23:46

Urugvajac je zabio prva četiri gola Liverpoola i od Sergia Aguera preuzeo vrh ljestvice najboljih strijelaca lige.

Everton je šokirao Manchester United na Old Traffordu u 14. kolu engleskog nogometnog prvenstva. Toffeesi su slavili golom Ovieda slavili 1:0 i crvenim vragovima nanijeli već četvrti poraz. Nikica Jelavić nije ulazio u igru.

Luis Suarez odigrao je sjajno u pobjedi Liverpoola nad Norwichem 5:1. Urugvajac je zabio prva četiri gola Liverpoola i od Sergia Aguera preuzeo vrh ljestvice najboljih strijelaca lige.

Vodeći Arsenal je pogocima Bendtnera i Özila s 2:0 svladao Hull, dok je Chelsea u uzbudljivoj utakmici s 4:3 slavio kod Sunderlanda. Southampton, za kojeg je Dejan Lovren odigrao čitavu utakmicu, je kod kuće poražen od Aston Ville s 3:2.

Tottenham je pogotkom Rumunja Chirichesa 17 minuta prije kraja slavio kod Fulhama 2:1, a City je 3:2 bio bolji od WBA-a.

PSG upisao prvi poraz

PSG je upisao prvi poraz u francuskom prvenstvu ove sezone. Vodeća momčad lige izgubila je s 2:0 kod Eviana u 16. kolu.

Bordeaux je s 1:0 slavio kod Guingampa. Pobjednički pogodak je djelo Fauberta koji je pogodio na asistenciju Serticha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije