Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo – Ludogorec

Dolazi 80-ak navijača iz Bugarske, kladionice vjeruju Čačiću

'02.07.2012., Hochfilzen, Austria - Pripremna utakmica Dinamovog protivnika u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka Ludogorec Razgrada i Dinamo Bukuresta. Trener Ludogoreca Ivaylo Petev.  Photo: Go
Goran Stanzl/PIXSELL
24.07.2012.
u 10:54

U Zagreb će bugarska momčad sletjeti privatnim zrakoplovom vlasnika kluba Kirila Domuščijeva i nakon toga se smjestiti u zagrebački hotel Sheraton

Momčad Ludogoreca u utorak prijepodne dolazi u Zagreb. Prema saznanjima u Maksimiru, najavljena je službena delegacija od 35 ljudi, u što su uključeni i igrači i stožer.

U Zagreb će sletjeti privatnim zrakoplovom vlasnika kluba Kirila Domuščijeva i nakon toga se smjestiti u zagrebački hotel Sheraton, a navečer će trenirati u Maksimiru.

Ne očekuje se veći broj gostujućih navijača. Ulaznice su se prodavale na stadionu Ludogoreca, Dinamo im je poslao tisuću ulaznica za sutrašnji susret. No kolege iz Bugarske kažu da će biti samo 80-ak navijača koji će doći u Maksimir. Ako se nešto bitno, u 24 sata ne promijeni.

– Mi ne možemo kalkulirati, odmah ćemo napasti, želim da zabijemo gol što prije kako bismo dalje mogli mirno igrati – kazao je trener Ivajlo Petev prije puta u Hrvatsku.

Kladionice ipak više vjeruju Anti Čačiću nego Ivajlu Petevu. Čak i bugarske. Na pobjedu Dinama kod njih je koeficijent 1.57, na remi 3.73, a na pobjedu Ludogoreca 5.75. Slični su koeficijenti i u našim kladionicama, Dinamo je favorit.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
baniček
12:32 24.07.2012.

mi ne priznajemo ime GNK DINAMO već samo NK CROATIA ZAGREB. vrijeme je za promjenu imena.

ZB
ZG = BG
15:07 24.07.2012.

Ma nece doci ovih osamdeset navijaca iz Bugarske otkazali su dolazak na utakmicu protiv agregata iz ZG mislili su ce se igrati u Bukureštu.

CA
canajrasim
15:36 24.07.2012.

U Zagreb će bugarska momčad sletjeti privatnim zrakoplovom vlasnika kluba Kirila Domuščijeva >>>> A kakav bi to jal bio i pljuvanje po Mamicu da on kojim slucajem ima zrakoplov kojim prevozi igrace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije