Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE U BEOGRAD

Đoković: Amerikanci ne razumiju srpski inat, to je duh našeg nebeskog naroda

Australska vlada ponovno poništila Đokovićevu vizu, prijeti mu deportacija
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/5
12.07.2022.
u 11:41

- Ta neka srpska tvrdoglavost je razlog zašto sam ovdje, volja za pobjedom. Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela - hvala vam puno, vi ste to svjetlo.

Novak Đoković nakon osvajanja Wimbledona vratio se sinoć u Beograd gdje su ga dočekale tisuće građana. Srbijanski tenisač tom se prilikom obratio mnoštvu.

- Ovo su definitivno najljepši trenuci u mom životu, kada imam blagodat sporta koji toliko volim, u kojem imam toliko uspjeha, i mogu doći i proslaviti to s vama. Hvala vam svima što ste se večeras pojavili, što ste došli večeras. Puno srpskih trobojnica, omladine, djece, to mi je puno srce. Za ovakve trenutke vrijedi živjeti, raditi, igrati profesionalni tenis. To su trenuci koji su nezaboravni. Trofeji su trofeji, ali ja ću taj dojam uvijek nositi sa sobom u srcu - rekao je Đoković.

Pokušao je objasniti što je to srpski inat.

- Jučer sam dao intervju za američku televiziju i pokušao im objasniti što je inat. Ne postoji riječ koja prevodi srpski inat, ali to je nešto što označava duh našeg nebeskog naroda koji ustrajava i pokazuje volju i dušu kad je najteže. Takva nam je sudbina i trnovit je put. Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, vi ste to svjetlo

Đoković je na kraju zaključio da je trava u Wimbledonu "ukusna" te da je želi što više jesti dok je tamo.

>> Pogledajte ekskluzivni razgovor s Garijem Kasparovim

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:55 12.07.2022.

Vidio sam na YT što je pričao. Bistar mladić. Svaka mu je ka' u Njegoša.

Avatar Jopa
Jopa
12:26 12.07.2022.

Za razliku od amera redakcija to razumije...

LL
lijepa_li si
14:50 12.07.2022.

" nebeski narod" prosto uživam kad si zamislim face tolikih internacionalaca, naprednjakA, belosvjetskih i regionalnih persona, koji podržavaju ovog antivaksera, vidimo i mitomana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije