Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svlačionica

Dinamovi igrači: Strašno nam je žao, primili smo glupi gol

Dinamo - Ludogorec
Marko Prpić/PIXSELL
12.12.2013.
u 22:41

- Treba ostati mirne glave i ove dvije posljednje utakmice u polusezoni pobijediti i dočekati novu godinu kako treba

Dinamo je u posljednjem kolu Europske lige poražen od Ludogoreca, a igrači su nakon utakmice bili silno razočarani.

- Bila je ovo zadnja europska utakmica. Imali smo dobrih trenutaka večeras, ali nismo izdržali do kraja utakmice i nismo uspjeli postići pogodak. Čestitam Ludogorecu na pobjedi, a mi se sad okrećemo nadolazećim utakmicama i moramo pobijediti, prvo Zadar u prvenstvu, a zatim i Hajduk u uzvratu četvrtfinala Kupa, rekao je Ivo Pinto za GNK Dinamo, a nadovezao se Arijan Ademi:

- Bili smo blizu kad je bilo 1:1, ušli smo dobro u nastavak utakmice, ali opet nam se dogodila ista greška - primili smo glupi gol, ne zabijemo i opet izgubimo. Idemo dobiti Zadar u nedjelju da budemo bodovno što dalje od Hajduka i u Splitu ćemo dati sve od sebe da dovršimo posao u Kupu.

Duje Čop bio je strijelac gola za Dinamo, ali nije bilo dovoljno za bod.

- Šteta što nismo uspjeli europsku sezonu završiti pobjedom, stvarno mi je žao. Treba ostati mirne glave i ove dvije posljednje utakmice u polusezoni pobijediti i dočekati novu godinu kako treba. Primili smo gol iz gluposti, prečesto kažnjavaju naše najmanje greške i šteta što nismo uspjeli zabiti i izvući neriješeno. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu, okrenuti se Zadru i napraviti pobjedu, a onda ostvariti prolaz u Kupu u Splitu.

>>Dinamovim mukama je kraj! Nova očajna europska sezona je završila

Komentara 1

DR
Drazensfp
09:50 13.12.2013.

Svi su primljeni golovi glupi. Za cim zalite? Da vam je izmaklo 1:1 kod kuce protiv cetverorazrednog kluba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije