Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje u Pleternici

Dinamo pobijedio 5:3 i predstavio svoj moderan autobus. Evo kako izgleda!

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/2
22.06.2014.
u 20:46

Golove za plave postigli su Ćorić, Čop, Andrijašević, Pivarić i Radonjić, dok je dva pogotka za domaćine zabio Jakovljević, a jedan Majstorović

Dinamo je u nedjelju, 22. lipnja, javnosti s velikim veseljem na Maksimiru predstavio najveće modro pojačanje u novoj sezoni – novi službeni Dinamo autobus. Prekrasan moderan autobus marke Starliner, nabavljen u suradnji s tvrtkom Auto Hrvatska d.d., dugačak je 14 metara te vrhunski opremljen kako bi prva momčad Dinama i stručni stožer na putovanjima imale najbolje moguće uvjete i komfor. Autobus je opremljen vrhunskim tehničkim elementima, ali je dizajn ono što ostavlja bez teksta. Opasan lav kao glavni vizual glavni je element autobusa koji se proteže duž cijele bočne strane, a šapa s kandžama i razderotina na drugoj bočnoj strani autobusa simbol su hrabrosti s kojom Dinamo putuje na utakmice.

A nogometaši Dinama u Pleternici su krenuli u novu sezonu. U prvoj pripremnoj utakmici pobijedili su domaćina 5:3. Golove za plave postigli su Ćorić, Čop, Andrijašević, Pivarić i Radonjić, dok je dva pogotka za domaćine zabio Jakovljević, a jedan Majstorović.

Foto: GNK Dinamo

Komentara 15

LI
Lisabon
22:31 22.06.2014.

Hdzvrapcejug, buldog nije nikad bio znak ni maskota Dinama.To je oduvjek bio lav.No buldog je maskota BBB.E sad posto ti i BBB (opaska: dio BBB)misle da povjest pocinje s BBB (1986)piseste ovakve gluposti.Inace tako razmisljaju komunisti, koji su 50 godina tvrdili da prije njih nije nicega bilo.

KL
klek88
10:08 23.06.2014.

Gdje su rušitelji Mamića ne čuju se, Bišćan na Indexu sada nemaju više zaštitnika pa propao im projekt kažu ljudi koliko para toliko trajanje očito su sve zakartali a sponzor propao .

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:24 23.06.2014.

da nema mamića išli bi trolejbusom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije