Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo obraćanje

Dinamo i Zdravko Mamić najavili izvanrednu konferenciju!

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
12.09.2017.
u 16:49

Savjetnik Dinama sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare.

Nogometaši Dinama nakon dugo vremena u tjednu kada se igraju europske utakmice imaju višak slobodnog vremena. Plavi su, naime, nakon više od desetljeća ispali prije natjecanja po skupinama, ali da ne bude dosadno, pobrinut će se Zdravko Mamić.

Savjetnik Dinama, naime, sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare.

"pozivamo vas na izvanrednu press konferenciju savjetnika uprave GNK Dinamo gospodina Zdravka Mamića.
Press konferencija održat će se u srijedu, 13. rujna 2017., u press dvorani stadiona Maksimir s početkom u 13 sati", priopćili su id Dinama.

Još uvijek se ne zna o čemu će Mamić govoriti, ali tema kada je on u pitanju uvijek ima puno. Zasigurno će biti riječi o njegovom sudskom procesu, a tko zna, možda na repertoar dođe i pokoja sportska tema. Primjerice, sprema li se zaista dolazak Sedloskog na klupu Dinama, ili ponešto o reprezentaciji.

Komentara 41

NA
nastu1992
17:26 12.09.2017.

opet vrhunski clanak!

BU
buljanzeljko453
19:35 12.09.2017.

Cuj clanka zatvorit mamica sto je covjek najsposobniji u hrvatskoj koji prodao preko 50 vrhunskih igraca za 300 mil. .?? Hahahaa ne da ga nece zatvoriti nego ce dobiti odstetu za sudjenje, jer diljem europe pravljeni su zakonski isti ugovoriovori kao I gospodin mamic to je vec dokazano samo jos malo predstave

MI
Mimizo
18:49 12.09.2017.

ajmooooo maminjoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije